Happy Birthday Essence Cosmetics! 💓🎊🎉

10:27Imam 15 godina, upisala sam srednju školu u Osijeku i izašla iz "izolacije" mojeg malog sela u Baranji. Napravila sam si mjesečnu kartu i prvom prilikom sjela na tramvaj prema centru grada da malo pronjuškam DM. Mama mi je dala 100 kuna džeparca za tjedan dana da imam za užinu, sok i koju kunu kod sebe a ja sam prvi dan potrošila sve to na makeup, točnije Essence. 

Eto tako službeno počinje moja priča sa Essence kozmetikom i općenito sa makeupom. Točno se sjećam šta sam kupila, paleticu sjenila za oči, crnu olovku za oči, ruž za usne. maksaru i lak za nokte. 

Sve sam to čuvala do prije nekoliko mjeseci, plan je bio da to uokvirim i stavim iznad svog stola za šminkanje no moj se život ove godine promijenio za 180° stupnjeva i nažalost u žurbi selidbe u inozemstvo morala sam se riješiti tih komada no neću nikada zaboraviti taj dan i osjećaj koji sam prvi puta osjetila, ta sreća i uzbuđenje kada u ruci držim nove komade makeupa. Taj osjećaj je naravno i dan danas pristutan, čak bih rekla da je danas još i intenzivniji.

Koliko god sam proučavala makeup svijet i otkrivala razne brendove nikada nisam prestala njuškati po Essence stalku, evo 10 godina kasnije kada još uvijek kada Essence objavi promjenu asortimana ja njuškam online i čekam da vidim što su nam novo pripremili i sve to proučavam kada stigne na police. 

Neki od mojih najdražih proizvoda ikad su upravo Essence proizvodi kao na primjer njihove olovke za usne i rumenila. Obožavam kada za pronađem proizvod koji mi odgovara i cjenovno je pristupačan, a to mi se sa Essence kozmetikom često događa, znamo svi koliko jednu ženu može kozmetika koštati i lijepo je vidjeti brend kao što je Essence kako drži korak s trendovima i donosi nam sve najnovije proizvode po pristupačnim cijenama.

Drago mi je što sam od Essence-ovih 15 godina "ja s njima" čak već 10 (gdje vrijeme leti?!) i vjerujem da ćemo se druškati još puno, puno godina.

Sretan rođendan Essence i nadam se da ćete nas uljepšavati još barem duplo toliko godina, a i više! I naravno...Celebrate life in Pink! 🎊

🎊🎉Happy Birthday! 🎊🎉You Might Also Like

0 komentari