False Lashes Haul

srijeda, 8. veljače 2017.


Obožavam umjetne trepavice. U ovom postu ćete se uvjeriti u to a već spremam i part 2 posta sa trepkama. Znate što još obožavam? Obožavam to što ih na eBayu mogu kupiti po smiješnim cijenama a dobijem super kvalitetne trepke i za cca 150-200 kuna opskrbim se trepavicama za pola godine (ako ne i dulje)!

Još jedna super stvar je ta što vam ta niska cijena omogućuje da naručite puno različitih stilova te tako nađete one koji najbolje odgovaraju vama a da pri tom procesu ne bacite hrpu novaca.

Kada prvi put naručujete trepavice sa eBaya to može biti komplicirano i pomalo zastrašujuće jer ima stotine oglasa i niste sigurni da li fotke u oglasu realno predstavljaju proizvod koji će vam stići. Upravo zbog toga sam htjela izbaciti ovaj post za vas, da vam poslikam trepke i pokažem kako one stvarno izgledaju i tako vam olakšam shopping.
DING SEN eyelashes 2 - nažalost ovaj par trepki ne mogu više naći na eBayuDING SEN eyelashes 3 - LINK
1Pair Luxurious 100% Real Mink Long False Eyelashes 1- LINK

1Pair Luxurious 100% Real Mink Long False Eyelashes 2 - LINK

1Pair Luxurious 100% Real Mink Long False Eyelashes 3 - LINK


5Pairs 100% Mink Natural Thick False Eyelashes LINK

HOT Makeup 5Pairs Natural Long Handmade Eyelashes - LINK

New! 5 Pairs Luxurious 3D Cross Natural Long False Eyelashes - LINK

Soft 5 Pair Long Makeup Cross Thick False Eyelashes - LINK

Sve trepke u ovom postu su ugodne za nositi, e sada...sve dramatičnije trepavice će imati deblju trakicu no mene osobno to ne smeta. Ako ih dobro stavite i pravilno skratite da odgovaraju vašem oku ne biste trebali imati problem sa tim da vam te deblje trakice smetaju, bodu vas ili nešto treće.

Kada nosite dramatične trepavice normalno je da ih osjetite, osjetite da nosite trepavice no ništa vas ne boli i ne vrijeđa ali da ih osjetite, osjetite ih i ako već niste iskusni po pitanju nošenja umjetnih trepavica trebati će vam malo vremena da se naviknete na taj osjećaj. Ja sam se već odavno navikla na taj osjećaj tako da mi je sada isto kada nosim nešto lagano kao demi wispies ili nešto super dramatično.

Nadam se da će vam ovaj post biti od pomoći i ako imate neke preporuke za trepke sa eBaya slobodno mi šibnite link oglasa u komentare uvijek tražim neke nove stilove za isprobati.Broj komentara: 5

 1. Koje su po tvom misljenju trepke koje izgledaju najprirodnije? Imam sitne oci i obrve su blizu ociju pa tako ako stavim neke dramaticne predju preko obrva hahh :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hmmm, možda osme trepke po redu u postu? :D One nisu dugačke niti predramatične, izgledaju poprilično prirodno :D

   Izbriši
 2. Može preporuka koje su najslicnije demi wispis? Hvala :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Od ovih u postu meni su najsličnije ove osme po redu u postu :D

   Izbriši
  2. Btw, Aurine umjetne trepke u stilu broj 10 su iste Demi Wispies :)

   Izbriši

Le Makeup Freak © 2013 — . Design by Berenica Designs.