MAX FACTOR Masterpiece Transform maskara [RECENZIJA]

19:19


Ljubitelj sam Max Factor Masterpiece maskara, inače preferiram maskare koje imaju gumene četkice, tijekom godina se pokazalo da se one najbolje slažu sa mojim trepavicama.

Nedugo nakon što je izašla kupila sam ju jer sam imala kupon za -30% na MF proizvode tako da sam uzela maskaru jer me baš zanimala.

Četkica na ovoj maskari je ful čudna kao što možete vidjeti na fotkama niže i moram priznati bila sam jako skeptična. No maskara mi se svidjela, nije ništa spektakularna da napravi čudo od trepavica (barem ne na mojim) no sasvim solidna i iskoristiva.
Ova formula nije vodootporna, nisam sigurna postoji li vodootporna verzija ove maskare, na meni se ne trusi kada ju nanesem samo na gornje trepavice ali se trusi minimalno kada ju stavim na donje trepavice. Meni osobno to ne predstavlja neki problem jer ja i tako na donje trepavice stavljam vodootpornu maskaru.

Maskara se može nadograđivati, ja bih rekla da se nakon 3 tanka sloja trepavice počnu lijepiti, maskara nije teška, pri tome mislim na to da lijepo drži trepke uvijenima, znate kako postoje neke maskare koje su teške i bez obzira što vi uvijete trepavice one padnu kada nanesete maskaru. Meni se to ne događa sa ovom maskarom.

Cijena maskare je 84,90 kuna i dostupna je u svim drogerijama.

Na ovim fotkama možete vidjeti maskaru u akciji, imajte na umu da su moje trepavice malo u periodu ispadanja, imam dosta ovih "novih" baby tako da su mi trepke trenutno rijetke i bezveze.PRIJE / POSIJE

Otkad ju imam stalno za njom posežem, gumena četkica se opet pokazala kao pogodak bez obzira na čudan izgled.

Od maskara općenito ne očekujem čuda jer nisam blagoslovljena sa nekim super prirodnim trepkama a ulaganje u skupe maskare mi je skup sport kada postoje umjetne trepke za 30-tak kuna za one prigode kada baš želim fenomenalne trepke :)

Koja je vaša omiljena maskara? Pišite mi :)FACEBOOK    |    INSTAGRAM    |    BLOGLOVIN    |    TWITTER

You Might Also Like

7 komentari

 1. Super mi je ova maskara !!!

  http://www.bloglovin.com/blog/13092821

  OdgovoriIzbriši
 2. Uopšte nije loše kad uzmeš u obzir početni izgled. Nije me zaintrigirala na samom početku, ali ne djeluje mi loše. Od MF maskara skoro da se kunem u 2000 Calorie :D Takođe stavljam vodootpornu maskaru na donje trepuše :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Maskara je jako individualna stvar tako da je uvije jako teško procijeniti hoće li neka odgovarati :)

   Izbriši
 3. Meni je npr baš grozna! Inače su mi njihove maskare odlične i zato sam ju i kupila da probam jer je nova, ali mi jako slijepi trepavice. Svaki puta moram skinuti dio maskare s četkice pa tek onda nanositi.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Maskara je jako individualna stvar, šteta što ti neodgovara :/

   Izbriši
 4. Bome ne izgleda loše. HE maskare još nisam isprobala, izuzev Benefita koja me nije pretjerano oduševila. Slažem se da za te dane postoje umjetne trepke :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pa da, što ću se zezati tu sa kupovanjem milijun maskari da nađem jednu koja mi da WOW trepavice kada za 30 kuna kupim umjetne i riješena stvar :D

   Izbriši