MASSIVE BEAUTY HAUL PART 2

19:42


Vraćam se s još jednim haul postom jer vas nisam htjela zatrpati sa svim novitetima u jednom postu, mislim da bi to bilo previše proizvoda za jedan post i sve bi se nekako pogubilo.

Ja sam malo poludila zadnjih mjesec, dva jer prije toga nisam baš nešto kupovala kozmetiku pa sam morala nadoknaditi propušteno. Gle mene kako se pokušavam opravadati...fail hehe.


Moja prva The Ordinary narudžba se dogodila ovaj mjesec, iako su neki proizvodi koje sam jako željela bili OOS tako da će sigurno pasti još jedna narudžba.  Za sada mi je sve okej, sa ničim nisam oduševljena no ne koristim proizvode ni mjesec dana pa je malo rano za neke konkretne dojmove.


Mjesecima oblijećem oko p2 stalka u DMu i nikako da nešto uzmem i jedno jutro sam imala vremena proučiti stalak i odabrala sam nekoliko proizvoda za isprobati. Cijene su izrazito pristupačne i proizvodi su dobri. Detaljnije o njima u nadolazećim postovima.


Rujan je bio mjesec traženja pudera za setiranje lica i korektora. Kupila sam hvaljene RCMA pudere Translucent i Original No Color powder kojeg nema na fotkama jer je stigao kasnije, stvarno su odlični, dobar mi je i Translucent jednako kao i No Color powder, mislim da je Translucent powder zapravo No Color powder sa malo dodanog pigmenta. Hype totalno opravdan. Maybelline MasterFix puderi u prahu su također dobri ali nisu bolji od RCMA pudera. NYX Finishing powder je za setiranje lica i taj posao radi odlično plus jako zaglađuje kožu no ima ima veliki flashback tako da ga nikako ne preporučujem za fotkanje, za svaki dan je top.



O Maybelline Master Conceal korektoru ne znam što bi mislila, jedan dan izgleda super, drugi dan izgleda užasno na licu i uopće ne mogu skužiti zašto je jedan dan super a drugi užas. Nyx Pore Filler primer je super za popunjavanje pora ali poprilično težak na licu i ne bih ga prepručila baš za svakodnevno korištenje jer mislim da dugoročno izaziva prištiće osim ako niste 100% sigurni u svoju skincare rutinu i znate da uklonite sav makeup sa lica kada ga čistite, then go ahead. Dva Too Faced proizvoda Melted Matte liquid lipstick u nijansi Child Star i kultni Chocolate Soleil bronzer - dva proizvoda sa kojima sam jako zadovoljna, bronzer je stvarno odličan, a ruž mi po pitanju formule nije nešto ekstra dobar ali je nijansa jako dobra, vjerovali ili ne ovakvu nude nijansu nemam i dugo sam ju tražila, jako lijepa nijansa za moj ten.



I šećer na kraju, ABH Modern Renaissance paleta. Mnogo je paleta na tržištu i puno ih je završavalo na mojoj wishlisti ali s vremenom bi se od svake ohladila i s vremenom izgubila interes, no sa ovom paletom to nije bio slučaj. Tako da sam se počastila i konačno ju kupila. Mislim da svi sve o njoj već znate. Sve je već rečeno, ja bi samo nadodala kako ja sa ovom paletom ne bi baš putovala jer su sjenila stvarno toliko pigmentirana i mekana da bi me bilo previše strah da će se raspasti, preskupa je ona da bi se kockala tako hehe. 


To je to obećajem. U narednim postovima ću detaljnije pričati o spomenutim proizvodima, neke zasebno recenzirati a o nekima u sklopu my routine postovima.

😘😘😘 svima!




You Might Also Like

0 komentari