I ❤ MAKEP Goddess of Faith baked highlighter

18:57


Današnja tema: Highlighter. Jako dobar cjenovno pristupačan highlighter. Do sada sam našla samo jedan highlighter ispod 100 kuna koji mi se sviđa jednako kao i skuplji high end highlighteri a on je bio limited edition (iako je sada postao dio stalne postave no kod nas ga još nema, radi se o Wet N Wild highlighteru u nijansi Precious Petals) i zbog toga ga koristim "privatno" a ne kada pravim look-ove za blog jer ne volim nešto stalno pokazivati što ne možete nabaviti.

Ali nakon odgledanih nekoliko YouTube videa samo sam produžila na Pink Pandu i u košaricu stavila I Heart Makeup Goddess of Faith baked highlighter.

Ovi highlighteri su već neko vrijeme na tržištu no nisu me privlačili zbog pakiranja, ne znam zašto no to kartonsko glomazno pakiranje me malo odbijalo jer ako me nešto nervira to je kada mi neki makeup proizvod zauzima nenormalno puno mjesta ili nigdje ne stane zbog svog glupog oblika. Ali nakon što sam ga vidjela u hrpi YouTube videa gledajući britanske vlogerice kako ga swatchaju i nanose jednostavno sam ga morala isprobati jer uopće nije skup a na curama je izgledao fenomenalno.
Što se tiče pakiranja, bila sam u pravu...nervira me. Evo sada kada sam se pakirala za Frankfurt htjela sam ga ponijeti no jednostavno mi je zauzeo previše mjesta u kozmetičkoj torbici (a ograničila sam se na jedan manji neseser kako bi spriječila da mi pola kovčega zauzme makeup) tako da ga na kraju nisam ponijela. Ali ako ne putujete često kao ja ili vas pakiranje ne nervira onda vi nećete imati ove probleme, ovo sam samo luda ja. 😆😆

Sami highlighter je predobar. Svidio mi se kako izgleda online ali kada sam ga uživo vidjela bio mi je još ljepši.

Ovo je odličan real life highlighter. Što to znači?! Dosta današnjih highlightera je preintezivno za svakodnevnu upotrebu i nisu namijenjeni ili ih je vrlo teško ukomponirati u "normalni" svakodnevni makeup kojeg nosi prosječna žena koja nije profesionalac. Koliko god ih malo nanesete često izgledaju too much i totalno neprirodno i "teško", u biti valjaju samo za fotografiranje ili snimanje.

Ovaj highlighter pak na fotografijama i ne dolazi do izražaja ali zato uživo izgleda predivno, nema krupnog glittera u sebi... ma čisti glow koji na obrazima izgleda odlično. Kada ga nosim na kraju se okupam u njemu, malo na obraze, malo na nos, malo iznad usne, unutarnji kut oka, ispod obrve, iznad obrve... ma na kraju sam cijela u highlighteru ali sa ovim proizvodom to ne izgleda pretjerano.

Ako kist navlažite prije nanošenja dobijete intenzivniji look koji izgleda mokro i jednako divno na licu. Osobno prakticiram metodu tu da budući da highlighter nanosim na kraju šminkanja nakon toga uzmem fiksator (ili hidratantni tonik za lice ukoliko imate suhu kožu) i pošpricam cijelo lice i onda se i highlighter još bolje stopi sa licem i izgleda stvarno odlično.
Ako se ikada nađete na Pink Pandi škicnite ove highlightere bolji su nego što izgledaju mene su jako ugodno iznenadili i planiram za ljeto uzeti zlatu nijansu Golden Goddess

Nosim ga u ovom makeup looku (možete ga vidjeti u unutarnjem kutu oka, iznad usnice i na nosu) - New-trals vs. Neutrals makeup look 

Cijena: 52,99 kn (dobijete 10g proizvoda)

Dostupan na www.pinkpanda.hr

Je li vas možda oduševio neki highlighter o kojemu se ne priča dovoljno u beauty zajednici? Podijelite sa nama u komentarima! 😄😄You Might Also Like

0 komentari