FARMASI Matte Liquid Lipsticks

14:48


Od siječnja stižu upiti u inbox na Facebooku o Farmasi tekućim mat ruževima. Svi su se zanimali za njih, nitko se nije mogao dokopati ruževa, nije ih bilo u katalozima ali su postali popularni online. Ja sam saznala za njih od vas, mojih čitatelja i nakon 25. upita o ovim ruževima odlučila ih se dokopati i isprobati.

Znam da dame koje prodaju Farmasi kozmetiku prati ne baš tako lijep glas i čula sam puno priča o njima no izgleda da sam ja imala sreće i kontaktirala me jedna divna dama po imenu Anamarija koja uopće nije kao dame iz priča koje sam čula, upravo suprotno, ljubazna mlada djevojka koja mi je ponudila da isprobam Farmasi Matte Liquid Lipstick ruževe.

Nakon skoro mjesec dana isprobavanja ruževa vrijeme da podijelim sa vama što mislim o njima.
Matte Liquid Lipstick linija tekućih mat ruževa ima 6 nijansi - 3 neutralne, 1 pink nijansu i 2 crvene nijanse.

Pakiranje - jednostavno i čvrsto bez puno kerefeka, moram reći kako su mi za vrijeme fotkanja ispali nekoliko puta iz ruku i sa stola i apsolutno im ništa nije bilo tako da eto izgleda da je i poprilično izdržljivo. Aplikator je klasični spužvasti (dvostrani) koji je dobar.

Tekstura - tekstura ovih ruževa me jako podsjeća na NYX Soft Matte Lip Cream ruževe samo, imaju tu whipped teksturu no gušća je od NYX SML ruževa.

Pigmentacija - vrlo su pigmentirani, jedan tanji sloj je sasvim dovoljan pri aplikaciji, ne morate sto puta prolaziti kako bi sve izgledalo jednako.

Da na početku napomenem kako sam ja navikla na tekuće mat ruževe i osim ako ruž nije ekstra loš sada već mogu sve formule nositi.

Farmasi tekući ruževi su jedni od težih formula koje posjedujem, inače najčešće nosim NYX Lingerie ruževe, Golden Rose Longstay Liquid Matte ruževe, Deborah velvet Matt ruževe i NYX SML ruževe i od svih nabrojanih ruževa Farmasi su "najteži". Nisu nenosivi, daleko od toga, zapravo ih vrlo često nosim otkad ih imam sviđaju mi se no nisu ruževi s kojima "možete kako hoćete". Ako ste netko tko ne nosi često tekuće mat ruževe i niste naviknuti na taj osjećaj na usnama Farmasi ruževi bi vam mogli biti ful teški na usnama.

Ove ruževe je najbolje nanijeti u jednom tanjem sloju, kada ga nanesete u više slojeva on se počne mrviti ali ako se nanese u jednom lijepom sloju nema ni mrvice i traje cijeli dan. Moram reći i kako su crvene nijanse 5 i 6 sklonije tom mrvljenju više nego ostale nijanse. Nijansu broj 03 sam nosila na Uskrs i preživio je doručak, ručak i kavu. Stvarno su dugotrajni. Kada ih nanesem i osuše se osjetim ih na usnama ali nakon par minuta ih više ne osjetim, sada ne znam da li je to ruža ili do mene jer sam navikla na mat ruževe.

Izbor nijansi mi se sviđa, nema sto nijansi crvene kao što to često bude, sve neke klasične nijanse su prisutne i mislim da bi svatko među ovim nijansama našao jednu za sebe. Sve se nijanse lijepo i ravnomjerno nanose iako swatch nijanse 06 na usnama niže na fotkama izgleda kao da je neravnomjerno nanesen to nije ruž to je sjena jer su moje usne neravne.


Nijansa 01

Nijansa 02

Nijansa 03

Nijansa 04

Nijansa 05

Nijansa 06


Da sumiram, Farmasi tekući mat ruževi nisu najbolji ruževi koje sam isprobala no nisu ni najgori, bilo je puno, puno gorih od njih. Rekla bih da su Farmasi ruževi negdje u sredini. Osobno ih volim nositi i nijanse 01 i 03 su mi najdraže.

Cijena ovih ruževa je 38 kuna i dostupni u trenutno aktualnom Farmasi katalogu kojeg možete prelistati na www.farmasi.hr

Ukoliko ste zainteresirani za kupovinu Farmasi proizvoda slobodno kontaktirajte divnu Anamariju (LINK PROFILA).


You Might Also Like

2 komentari

  1. Zanimljivi su mi tvoji utisci, jer su moji potpuno drugačiji. Mada, koliko vidim tvoji primerci nemaju oznaku Velvet, dok jedan moj primerak koji imam spada u tu kolekciju. Meni je to najprijatniji tečni mat ruž na usnama. Pa možda taj da probaš? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ovo je druga linija, nisam probala velvet liniju no imam u planu probati i te :)

      Izbriši