MAKE UP FACTORY Metallic Eye Color Fluid

21:13
Već sam puno puta rekla i ponovit ću opet...Make Up Factory je najpodcijenjeniji brend u Hrvatskoj. Otkrila sam ga kada sam otkrila Muller kao klinka u srednjoj školi i mene ovaj brend svaki puta iznova oduševljava. Fenomenalna kvaliteta koja nikada ne razočara i ne prođe posjet Mulleru a da ne ispregledam njihov stalak.

Njihove limitirane kolekcije su fantastične i uvijek se u njima mogu naći zanimljive nijanse ili proizvodi a tako je bilo i kada je izašla limitirana kolekcija pod nazivom Dark Elegance Of a Swan u kojoj su se našla ova fenomenalna metallic fluid sjenila.

U kolekciji se nalaze četiri nijanse a ja ću vam danas predstaviti dvije: 16 Metallic Rose i 20 Metallic Pink


Mislim da ste iz uvoda mogli shvatiti moje generalno mišljenje o ovim sjenilima. Jedna riječ: Fantastično! Radi se o metalik duochrome tekućim sjenilima.

16 Metallic Rose - iako ova nijansa nije baš pravi duochrome i dalje je predivna i super intenzivna budući da se radi o malo "dosadnijoj" nijansi naspram ostalih u kolekciji. Radi se o nekoj rose gold nijansi koja u sebi ima puno više rose nego gold.

20 Iridescent Pink - e ovo je prava duochrome nijansa, kao što možete vidjeti iz swatcheva ispod radi se o sivkasto zelenkastoj nijansi sa pink odsjajem

U kolekciji se nalaze još nijanse Liquid Silver i Iridescent Blue.

Sjenila su strašno pigmentirana i nećete se morati mučiti da ih ravnomjerno nanesete jer je jedan sloj dovoljan za postizanje ful efekta (a naravno može i više).

Brzo se suže i ne gube na intezivnosti pri sušenju...kako izgledaju kada ih swatchate (ili nanesete) tako će izgledati i kada se osuše, a suše se brzo tako da morate biti brzi sa njima jer kad se osuše ne mrdaju nigdje dok ih ne krenete skidati s odstranjivačem makeupa.

Primjetila sam da kada skidam makeup na kraju dana i dođem do očiju i skidam ova sjenila ona se ne razmuljaju nego samo nestanu, kao da sam ih odlijepila što je plus jer to znači da se lako skidaju i mess free su.

Još jedno opažanje je to da ukoliko nanesete više slojeva (više od dva) na oči sjenila ćete "osjetiti" na očima osjetit ćete da imate puno proizvoda na očima no budući da su jako pigmentirana mislim da do tih slojeva nećete doći.Iskreno se nadam da će ih ekipa iz Make Up Factory uvesti u stalnu postavu ( i proširiti izbor nijansi) jer je ove godine sve metallic totalno in i ova sjenila su jednostavno must have.

Ako ćete se s nečim počastiti ovaj mjesec neka to budu ova sjenila nećete požaliti ;)

Cijena im je 77 HRK i kolekcija je još uvijek dostupna u Muller drogerijama
You Might Also Like

1 komentari

  1. Bok!
    Možeš li napisati post o svojim omiljenim drogerijskim markama? :)

    OdgovoriIzbriši