I ❤ MAKEUP Naked Underneath - Faux Fur covered palette

19:47Znate da I ❤ Makeup palete sjenila jako volim i to su najprljavije palete u mojoj kolekciji jer su mi stalno u rukama.

Čokoladne palete su postale nešto po čemu je ovaj brend popularan i svi se fokusiraju na te palete a sve ostale su nekako pale u drugi plan. Tako je bilo i kod mene, nisam previše obraćala pozornost na ostale I ❤ Makeup palete dok mi ekipa sa Lijepa.hr nije poslala Naked Underneath paletu.

Na poleđini palete piše: 16 eyeshadows inspired by your love of fake fur & animals. How cute!

Kao što možete vidjeti na paleti se stvarno nalazi fejk krzno, zanimljiv koncept i isprva čudna tekstura za držati u ruci kada je u pitanju kozmetika. Osobno me malo ovo srce bode u oči i mislim da bi bilo fora da ga nema no dobro, zanima nas što je unutra.Ukratko o teksturi sjenila, sjenila su stvarno dobra! Shimmer nijanse su fantastične, vidjet ćete na swatchevima odlično su pigmentirane i intenzivne. Mat nijanse su također dobre, vidjeti ćete da se neke mat nijanse ne swatchaju najbolje no neka vas to ne brine jer kada radite s njima super su.

Na prvi pogled paleta izgleda malo dosadnjikavo...čak i meni koja obožavam neutralna sjenila i samo takva i nosim no kada sam se krenula igrati s paletom iznenadila sam se koliko često za njom posežem i koliko mi se na kraju svidjela.

Znate što mi se svidjelo? To što sve nijanse u ovoj paletu funkcioniraju zajedno. Nema one čudne ljubičaste koju nikad neću taknuti, nijanse u paleti čine jednu lijepu cjelinu.

Zapravo u ovoj paleti imate sve "osnove" imate toplu i hladnu prijelaznu mat nijansu, medium i tamnu smeđu mat nijansu, crnu mat nijansu a izbor shimmer nijansi je jako dobar, možda mi dvije nijanse nisu po ukusu no mi nije deal breaker s obzirom na cijenu palete.Paleta je zapravo super praktična i ful iskoristiva.

Osim što je super praktična i iskoristiva, u trećem redu su sve trenutno totalno in tople nijanse koje sada svi furamo ;).

Jako mi je žao što nemam za vas jedan makeup look s ovom paletom no čim izliječim oko ide look sa ovom paletom.
Iako paleta nije ništa originalno i inovativno što se izbora nijansi tiče meni se jako sviđa, išla sam s njom na putovanja i ništa mi više nije trebalo pored nje, riječ praktična je ključna za ovu paletu jer ona zaista to jest. Jako volim s njom putovati, imam sve osnovne nijanse i s njom mogu kreirati i dramatične i soft glam lookove, a opet držim se svoje comfort zone (pogotov na putovanjima).

Paletu potražite na webshopu Lijepa.hr po cijeni od 85,64 HRKYou Might Also Like

4 komentari