I Heart Makeup Salted Caramel eyeshadow palette

18:12


U zadnjih godinu dana sam jako ohladila od sjenila, ne znam kako i zašto se to dogodilo no prestala sam ih nositi a i kupovati, uhvatila me no eyeshadow faza koja me držala do nedavno.

Jedan od razloga mog "vraćanja" korištenju sjenila je i ova diiiivna paleta sjenila. Upoznata sam sa I Heart Makeup paletama i veliki sam fan istih, kada sam dobila Salted Caramel paletu oduševila sam se.

Inače ako već ne znate Salted Caramel paleta je (vrlo) inspirirana Too Faced Semi Sweet Chocolate bar paletom i iako nisam osoba koja slini nad svim makeup novitetima na tržištu i želi ih u svojoj kolekciji ponekad me pogode ravno u srce i sanjam ih a među tom nekolicinom su Too Faced Chocolate Bar palete. Kada su se pojavile I Heart Makeup palete oduševila sam se jer sam dobila priliku isprobati paletu i vidjeti koliko bi ju eškuli koristila i koliko bi mi odgovarale nijanse te si tako olakšala odluku hoću li izdvojiti 50+ eura za Too Faced.

A u međuvremenu mi je ovo postala omiljena paleta (i jedina koju koristim).
Paleta je fantastična, sjenila su pigmentirana i lako je s njima raditi, za odabir nijansi ne mogu pripisati zasluge I Heart Makeup-u već tu zaslugu ipak trebam dati Too Faced koji je napravio fenomenalan posao s nijansama.

S obzirom na cijenu ove palete koja je 84 HRK kvaliteta je odlična, i to ne samo zato jer je cijena pristupačna, sjenila su stvarno dobra! Neki ljudi koji ne vole koristiti "drugstore" sjenila i drže se HE brendova su za ovu paletu rekli da je odlična, tako da kada netko tko nije fan low budget kozmetike nešto iz tog ranga pohvali onda valjda to nešto znači.

Ispod možete vidjeti swatcheve koji su rađeni bez ikakve baze.

Ipak, paleta ima jedan promašaj a radi se o pink nijansi u drugom redu, druga po redu. Možete vidjeti i na swatchevima da se jedva vidi, koliko se god trudila, sjenilo je baš loše i ne možeš ništa s njime. No osobno mi to previše ne smeta jer i tako pink nijanse vrlo rijetko koristim i nisam pretjerani fan takvih nijansi, no sve ostale nijanse su pun pogodak.


Ova paleta je već mjesecima moj broj #1 odabir, kada putujem putujem samo s njom a mislim da to govori sve jer se ja nikada nisam mogla odlučiti za samo jednu paletu kada bi putovala jer nikada nisam bila oduševljena toliko sa jednom paletom. A sada samo ubacim Salted Caramel paletu u kozmetičku torbicu i ništa mi više ne treba.

🎁🎁🎁Paleta je trenutno snižena na PINK PANDI i košta samo 49 KUNA! 🎁🎁🎁

 🚨🚨KLIK OVDJE  🚨🚨


You Might Also Like

7 komentari