Haul - New Catrice products

10:34

Nastavljam sa haul postovima, danas jedan Catrice new in, kao što znate Catrice je izbacio dosta novih proizvoda a što je meni posebno zapelo za oko možete vidjeti u nastavku.


HD LIQUID COVERAGE foundation - sve o njemu u jednom poprilično detaljnom postu OVDJE.


PRIME AND FINE CONTOURING DUO STICK in 010 - duo stick za cream contouring, radi se o nijansi za konturiranje i kremastim highlighterom na drugom kraju, ovaj sam proizvod za sada samo swatchala i na ruci izgleda dobro, nijansa za konturiranje mi izgleda jako dobro baš za konturiranje. Dojmovi u blogosferi su dosta podijeljeni oko ovog proizvoda pa me baš zanima kako će se meni svidjeti.


LIQUID CAMOUFLAGE in 005 - nova nijansa "starog" proizvoda. Jako mi se sviđa ova nijansa, iako iskreno sve nijanse ovog korektora mogu isfurati na sebi, 005 je najsvjetlija od tri trenutno u ponudi tako da ukoliko su vam nijanse 010 i 020 bile pretamne 005 bi mogla odgovarati.


PRIME AND FINE MULTITALENT FIXING SPRAY - ovo je nešto kao Catrice verzija MAC Fix+ spreja. Vrlo ugodan hidratantan fiksator koji će pomoći da vam se makeup lijepo stopi sa licem, ima vrlo ugodan lagani miris i dobar raspršivač (svi znamo za one loše koji kad špricnete imate osjećaj kao da vas je netko pljunuo). Jedina mana mu je malo pakiranje, 50 ml ćete brzo potrošiti.


CAMOUFLAGE CREAM wake up effect - tekstura ovih color korektora je malo rjeđa naspram klasičnih kamuflaža što je dobro jer kada koristite ovakve korektore to je dodatni sloj i korak u šminkanju i poanta i je da ovaj proizvod nanesete u vrlo tankom sloju što ova tekstura dopušta bez da izgleda cakey. Mislila sam da je ova nijansa više peachy no definitivno ima više pink u sebi.

LONGLASTING waterproof Lip Pencil 180 All Time Mauvie Star & 020 Hey Macadamia hey! - radi se o klasičnim tamnijim nude nijansama koje su sada vrlo popularne, idu jako lijepo uz nijanse kao što su MAC Velvet Teddy, Mehr, Faux...Jeste li već uzeli svoje primjerke Catrice noviteta? Kakvi su vašo dojmovi? :)You Might Also Like

1 komentari

  1. Ja što sam uzela jeste taj puder i tekuči korektor al več jedno vrijeme unazad hehe :) prelijepe slike

    OdgovoriIzbriši