NYX Lingerie Liquid Lipsticks in Corset & Honeymoon

14:43Ako ove ruževe prvi puta vidite vi ne posjedujete mobitel i ne koristite internet iako sumnjam da će se takav netko naći.

Po Instagramu već mjesecima iskaču NYX Lip Lingerie ruževi. NYX volim jer jako prate trendove i osluškuju želje (više potrebe hehe) svih makeup junkie-a.

Dugo su se mogli ovi ruževi samo gledati na IG-u jer se nigdje u Europi nisu pojavljivali no i tome je došao kraj i pojavili su se ne samo u Europi nego u Hrvatskoj. #CanIGetAnAmen

Čim su se pojavili već sam bila na checkoutu i tipkala broj kartice. Nude nijanse su moj život, oni koji me prate od samog početka znaju da je kod mene nude, nude i samo nude, svijetle, tamne, tople, hladne you name it I love it.


Za početak sam naručila samo dvije nijanse i to dvije po meni najneobičnije u cijeloj liniji, dvije sivkaste nijanse.

Same nijanse su mi genijalne, super neobične i trenutno vrlo in. Uvijek ih nosim sa nekim liplinerom ili ih miješam sa drugim tekućim ruževima koji u sebi imaju više pink ili crvenog podtona kako bi im dala taj sivkasti/mauve ton kojeg zapravo tražim.

Tekstura samih ruževa je malo čudna. Rekla bih Soft Matte Lip cream tekstura na steroidima. Puno su gušći i malo teže mazivi zbog čega sam mislila da će biti vrlo suhi no nisu uopće toliko suhi na usnama koliko sam mislila da će biti.

Kada se suši malo je ljepljikav no kada se potpuno osuši suh je i ne mrda apsolutno nigdje dok ga ne skinete. Tijekom dana ukoliko jedete i pijete dosta izblijediti će sa unutarnje strane i morat ćete ga popraviti.

E sada kad smo na popravljanju ovi ruževi se baš ne nadograđuju najbolje, ako slažete slojeve tijekom dana neće izgledati dobro, budući da su gusti u jednom trenutku će se samo početi skupljati izgleda kao da ste razvukli neko ljepilo preko usana.

Tako da sa ovim ruževima preporučam tanki jedan sloj što je ustvari dovoljno jer su vrlo pigmentirani. Ruževi se čudno ponašaju na mojoj koži a primjetila sam to i kada sam gledala swatcheve na youtube-u, kada ih swatcham na ruci ti sivi tonovi u ove dvije nijanse ne dolaze do izražaja no kada ih stavim na usne sivilo ful izađe što mi se i sviđa.Ja sam jako zadovoljna, imam još četiri nijanse iz linije na popisu za kupiti i definitivno će biti moje. Cijela linija je pun pogodak in my book.

Mislim da svaka djevojka koja je zaluđena ovim trendom 100 nijansi nude ruževa ili slini za Nyx Lingerie ruževima ili već posjeduje nekoliko primjeraka.


Jeste li već došli do svog primjerka NYX Lip Lingerie tekućim ruževima? 


You Might Also Like

4 komentari

 1. Meni stiže za koji dan nijansa
  Embellishment...uf jedva čekam...ako mi se svide kupujem još...you are the Nude girl..hehehe,al i lijpo ti stoje

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja imam Embellishment i divna je, želim još Bedtime Flirt i Honeymoon... i možda Exotic. :P

  OdgovoriIzbriši
 3. hm, da, vidim sivilo o kojem pričaš...

  OdgovoriIzbriši
 4. Možeš li možda reći gdje si ih točno naručila i koliko su koštali ako nije problem ;)

  OdgovoriIzbriši