Makeup empties #1

12:00


Uvijek sam ponosna kada dođe red na empties postove jer to znači da sam skupila i potrošila pristojnu količinu stvari.

Odlučila sam empties postove dijeliti na kategorije te tako spriječiti megalomanske empties postove sa hrpetinom proizvoda koji na kraju budu predugi i to niko ne čita pa čak ni ja. Ovako su dosta manji i veća je vjerojatnost da ćete moje dojmove o proizvodima ekšuli i pročitati.

Tako je ovaj puta na redu makeup empties post. Skupila se hrpica potrošenih dekorativnih proizvoda pa krenimo...


CATRICE Photo Finish foundation 010 Sand Beige - kao što znate ovaj puder više nije dostupan a ovo je bila moja zadnja bočica koju sam imala u zalihi koju sam napravila nakon što su objavili da povlače proizvod sa tržišta. Neću pričati o njemu jer nema smisla budući da ga ne možete više kupiti, no bio je to odličan drogerijski puder.

CATRICE Nude Illusion foundation 010 Nude Ivory - na moju sreću kada se Photo Finish povukao na njegovo mjesto je došao Nude Illusion koji ga je dostojno zamijenio. Obožavam ovaj puder, kao što vidite potrošila sam već dvije bočice ove godine. Jedna informacija za sve koji koriste ovaj puder, kada iz pumpice prestane izlaziti proizvod što bi trebalo značiti da u bočici nema više proizvoda nikako ne bacajte bočicu nego ga otvorite i sa nekim kistom vadite proizvod iz pakiranja jer unutra ima još hrpetina proizvoda, za minimalno 10 nanošenja.


REVLON Colorstay concealer in 02 Light - ovaj korektor mi je bio jako drag, dugo je trajao i mnogo puta ste ga mogli vidjeti na popisu korištenih proizvoda u FOTD postovima, no pred kraj smo se jako posvađali, počeo se strašno uvlačiti u linije i na kraju dana ne bi dobro izgledao, ne znam zašto se to dogodilo, kao da je unutra sasvim neki drugačiji proizvod. No dok se surađivao bio je odličan.

MAYBELLINE Lash Sensational maskara - prva Maybelline maskara koja mi se svidjela i koristim isključivo nju otkad je izašla, toliko mi se sviđa. Maybelline me svojim PR pošiljkama koje su stizale dobro opremio sa zalihama ove maskare i potrošiti ću apsolutno sve jer mi je maskara genijalna. Lijepo razdvaja i daje volumen mojim trepkama, ne trusi se, ne razmazuje se sa donjim trepki, dugotrajna je kao vodootporna maskara a nije, ma odlično.

ESSENCE Make me Brow eyebrow gel - još jedan apsolutno genijalan proizvod po mome mišljenju, ne znam koje mi je ovo pakiranje već, četvrto ili peto sigurno. Ja imam vrlo guste, debele i duge obrve i ovaj gel ih drži na mjestu cijeli dan a obrve nisu skorene.

DEBORAH 24 Ore Perfect Eye Primer - ovo je dragulj u drogeriji, Deborah je općenito brend o kojem se ne priča baš i koji u blogosferi nije baš popularan no sudeći po stalcima žene ga koriste. Osobno imam generalni problem sa bazama za sjenila, naime kupim neku bazu i počnem ju koristiti i ona funkcionira savršeno, odrađuje svoj posao super i onda jedan dan jednostavano prestane funkcionirati i sjenio mi se nakuplja u pregibu. To mi se sa ovom bazom nije nikada dogodilo, obavljala je svoj posao do zadnjeg mililitra proizvoda u pakiranju. Kupujem ju opet sigurno.


LOOK by BIPA Eyeliner Pen - ovaj tuš u olovci je čisti dupe za Maybelline Master Precise liquid eyeliner kojeg također možete vidjeti na fotki. Identično pakiranje, identični aplikator, identični proizvod. Oba su odlična, nisu se brzo osušila i lako je raditi s njima. Ukoliko vam je Maybelline tuš malo skup s obzirom da ga se relativno brzo potroši ako samo njega koristite Look by Bipa tuš je jeftiniji poprilično tako da ukoliko ste na tankom budžetu škicnite Look by Bipa.

ESSENCE Liquid Ink Waterproof - moj osobni kralj među tuševima, ovo je valjda 156. potrošeni primjerak.Koje proizvode vi relativno brzo trošite i često kupujete kada je u pitanju dekorativna kozmetika? Pišite mi :)


You Might Also Like

4 komentari

  1. Maskare i tuševe najbrže trošim. Ne uzimam uvijek iste jer volim probati i druge marke a nekad uzmem po preporuci.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lako tako laprdati o maskari kad imaš brdo koje si dobila besplatno

    OdgovoriIzbriši
  3. Kupila sam istu maskaru ali nisam bas odusevljena...

    OdgovoriIzbriši