MAC Mehr dupe

16:54Nedavno sam vam pisala o MAC Mehr ružu (post ovdje) i feedback je bio fantastičan. Nakon tog posta stiglo je dosta upita imam li možda neki dupe za Mehr koji je pristupačniji.

I imam! :) Iznenadila sam se baš kada sam ga našla jer mi je sada jasno zašto sam odmah kada sam uživo vidjela ruž koji je dupe za njega brzo kupila.

Genijalna nijansa za sve one koji vole te tamnije nude nijanse no preferiraju na sebi pink podton.


Radi se o Aura Guess Who ružu koji je također mat finiša.

Što se tiče nijanse ovo je poprilično dobar dupe, na fotki swatcheva na ruci jednostavno ne bi mogla reći koji je koji.

Na usnama su u pitanju minimalne razlike koje mnogi ne bi ni primjetili. Sama tekstura ruža je malo drugačija, rekla bih da je Guess Who kremastiji pri nanošenju od Mehra no obje nijanse su jednako mat i čak je Guess Who dugotrajniji na mojim usnama nego Mehr.Na ovoj fotki na jednoj polovici usana imam Mehr a na drugoj Guess Who, vama ću prepustiti pogađanje koja strana je koji ruž i u komentarima reći jeste li pogodili. :)
You Might Also Like

7 komentari

  1. Hajde da probam, mada su identične! Tvoje desno- Mehr? :D Ne, predomislila sam se. Tvoje desno GW? :D (sad sam pogodila hahahah).

    OdgovoriIzbriši
  2. razlika je sitna, ali ipak je ima. aura je nešto svjetliji, kad se primjerice nagne mobitel i slika se zatamni, vidi se razlika u nijansama, ali ako se ispod aure stavi neka malkoc tamnija olovka, mislim da bi bili skroz identični (:

    OdgovoriIzbriši
  3. Sad mi uopće nije krivo što nedavno nisam uspjela do Mac trgovine po Mehr ruž :D

    OdgovoriIzbriši