L'OREAL False Lash Superstar mascara & Super Liner liquid liner

12:32Da li se 2 step maskare vraćaju u modu? Kada su L'Orealove 2 step maskare bile najpopularniji komad makeupa kojeg ste mogli kupiti u drogeriji ja sam bila u osnovnoj školi i sjećam se da su i onda bile preko 100 kuna i nama je to bilo kao da je 400 kuna jer imamo 14 godina i džeparac od 10 kuna dnevno (ako nam se posreći).
Sjećate se vremena kada ste za 10 kuna mogli kupiti Coca-Colu od 0,5l i Franck Čipi Čips 100g od paprike? Good times, good times... #prokletabilarecesija
Kada su L'Oreal proizvodi u pitanju bilo da  je dekorativa, preparativa ili njega kose moji dojmovi idu iz krajnosti u krajnost, ili mi je proizvod fantastičan ili je totalni promašaj. Rijetko kada me nešto ostavi onako ni vamo ni tamo kako bi se reklo.

Nemam puno iskustva sa 2 step maskarama, isprobavala sam one lash primere od Essence, Catrice, Dior-a i nijedan me nije oduševio, no jako, jako puno ljudi ima koji se kunu u duple L'Orealke kao i u Essence lash primer, nekim ljudima stvarno ti proizvodi transformiraju trepke. 

Maskara se koristi tako da prvo nanesete step 1 što je primer i na to step 2, maskaru. Meni osobno je to bilo katastrofa, završila sam sa tri trepavice cijele su se slijepile.

E sada mislim si maskara košta 111 kuna i iako sam ju dobila a ne kupila ponašam se kao da sam ju kupila jer nije jeftina i želim ju isprobat na svaki mogući način jer će realno maskara nekoliko mjesec stajati u nekom tamnom kutku ladice i pri jednom od čišćenja završiti u kanti i onda sam bacila 111 kuna. Mislim nisam bacila nego....ma razumijete, tako?

I nakon nekoliko isprobavanja našla sam način kako koristiti maskaru a da mi se rezultat sviđa a to je sloj maskare, sloj primera pa preko opet sloj maskare, totalno drukčija priča i razultat mi se stvarno sviđa. Na fotkama ispod možete vidjeti prije i poslije.

Uživo su još gušće jer su fotke rađene sa jakim osvjetljenjem pa se malo taj volumen izgubi.

Ja imam duge i prirodno uvijene trepavice (iako su uvijene uvijačem na fotkama prije apliciranja maskare) no poprilično su rijetke.

Dugotrajna je, ne trusi se i ono najbitnije ne razmulja se kada ju nanesem na donje trepavice (na njih ne nanosim primer), a meni se gotovo svaka razmulja i sami znate koliko to frustrira.

Uopće nije pain in the ass kada ju skidate čak ni sa maramicama za skidanje makeupa. 

Sa maskarom dolazi i Superstar Super Liner tuš za oči u olovci. Moram reći kako je sam proizvod (tuš) odličan. Vrlo crn...vrlo. Mislim da je ovo najcrniji tuš u olovci kojeg sam probala dosad.

Ako ste netko tko preferira tanki tuš na očima preskočila bih ovaj tuš. Razlog je aplikator. Teško da ćete sa ovim aplikatorom uspjeti napraviti tanku crtu, ali zato ako ste cura koja voli da se taj prerfektni tuš vidi i volite deblji tuš ovaj proizvod će vam se svidjeti.

Finiš mu je lagano glossy no na fotkama se ne primjeti i izgleda mat.  Nije vodootporan i lako se skida.

Koliko će trajati i hoće li se brzo osušiti to ćemo vidjeti s vremenom. Cijena mu je 77,90 kuna.


Iako to nije bila ljubav na prvo nanošenje maskara i ja smo se zavolile i kada ovaj primjerak potrošim kupila bih novi (po mogućnosti na BIPA vikendu kada je -30% na dekorativu :P :P )

Što se tiče tuša za sada je odličan jer i sama volim često nositi deblji tuš ali zbog tog laganog glossy finiša preferiram ga nositi samostalno bez sjenila. Pitanje je koliko će trajati jer se generalno ti tuševi u olovkama brzo suše tako da će sigurno biti apdejt u nekom od narednih empties postova s informacijom koliko je tuš izdržao jer mu cijena nije mala.

Koristite li lash primere? Jeste li isprobali/koristili prijašnje L'Oreal 2 step maskare? You Might Also Like

2 komentari

  1. Odlična recenzija, drago mi je što sam ju pročitala jer sad znam da mi tuš ne treba, a maskara bi se mooogla probati :D

    OdgovoriIzbriši
  2. uh sta san volila u popodnevnoj smjeni Coca-Colu i Franck Čipi Čips od paprike.. lipi dani

    OdgovoriIzbriši