MAC Spirit lipstick

13:17


Kao pravi ljubitelj nude ruževa danas ću vam pokazati jedan odličan tamni MAC-ov nudač.

Spirit je vrlo popularna nijansa kada tražite te (ovaj izraz mi već strašno ide na živce) Kylie Jenner nijanse. Opisana je kao muted pinky beige brown nijansa iako na više dolaze do izražaja smeđi tonovi.




Nisam se do sada susretala sa satin finišem u MAC ruževima i bila sam dosta skeptična jer ja preferiram i nosim samo mat ruževe i navikla sam se na suhoću, pigmentaciju i postojanost mat ruževa i ne sjećam se kada sam zadnji put stavila na usne neki kremasti ruž ili pak sjajilo.

Unatoč tome Spirit mi se jako svidio, od nijanse do same formule ruža, vrlo je pigmentiran, lako se i ravnomjerno nanosi, taj satin finiš bi u teoriji trebao biti nešto između kremastog i mat finiša i složila bih se s tim. Kada ga naneste on je kremast i sjajan no s vremenom kada se fiksira na kraju završite sa nekim laganim mat finišem.

Trajnost mu je također odlična, nosim ga samostalno bez liplinera i preživi kavu, a dobro izdrži i jelo, potrebni su minimalni popravci.

Ukoliko volite te tamne nude nijanse ruževa koje su sada popularne Spirit je definitivno nijansa koju bi trebali škicnuti kada se nađete u MACu iduću put.




Spirit je postao moja everyday nijansa jer obožavam te tamne browny nude nijanse jer najviše volim nositi neutralne nijanse no u isto vrijeme volim istaknuti usne a sa klasičnim nude nijansama usne se ponekad "izgube" na licu a sa ovakvim nijansama one dođu do izražaja.

Satin finiš je zapravo vrlo zahvalan za vrijeme ovih hladnih mjeseci kada se borimo sa suhim i ispucanim usnicama, dobijete pigmentaciju mat ruža i malo hidratacije tek toliko da malo sakrijete suhe usnice.

Cijena mu je 147,90 kuna.

You Might Also Like

5 komentari

 1. Ovaj post mi se jako sviđa, slike su ti u ovom postu bolje nego od ostalih, nije da si samo povisila izgled bloga, nego i kvalitetu pisanja postova i kvalitetu slikica :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti :) Baš mi je drago što se primjećuje, nažalost ne stignem pisati toliko često kao prije ali se trudim onda da postovi budu baš dobri :)

   Izbriši
 2. Obožavam MAC-ove satin ruževe, a ova nijansa mi je divna <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivan je, jedan od mnogih koji bih dodala svojoj kolekciji

  OdgovoriIzbriši