BOURJOIS Rouge Edition Velvet 10, 09 & 07

10:12Moju ljubav prema mat ruževima već znate, ali posljednjih godinu dana ih posebno volim.

Malo tko nije bio zainteresiran za ove ruževe kada su izašli a ja nisam bila iznimka iako sam relativno dugo čekala da dođem do svog primjerka jer bi uvijek čekala neke popuste na dekorativu jer puna cijena ovih ruževa nije mala (90 kuna).

Inače sam veliki fan Bourjois ruževa, Rouge Edition ruževi su mi u top 3 kada su u pitanju formule ruževa iz drogerije.
Gle iznenađenja uzela sam tri nude nijanse, tj. tri nijanse koje bi trebale biti nude no ekipa u Bourjoisu nude nijanse vidi malo drugačije. Ovoj liniji ruževa zapravo fali jedna ili dvije prave nude nijanse jer dobra mat nude nijansa na usnama izgleda (meni) strašno dobro, a kada bi izašli sa nekom Kylie Jenner nijansom huuh, gdje bi im bio kraj.
10 Don't Think Pink - svijetla neutralna pink nijansa, ova nijansa je najneutralnija i najnudija u liniji (znam da to nije prava riječ haha).

09 Happy Nude Year - ne znam što se dogodilo sa ovom nijansom, možda je bilo čudno osvjetljenje u laboratoriju pa im se tamo učinilo kao da je ovo nude nijansa, kao što vidite na fotkama ovo je neka peachy nijansa koja na meni izgleda svakako samo ne nude, ili je ovo nova nude nijansa? Hehe, mislim nijansa nije loša no ime vara, dosta.

07 Nude-ist - na meni je ovo neka zagašena crvena nijansa koja ima neki mali smeđi podton ako dovoljno dugo buljim u nju. Na OVOJ Instagram fotki možete vidjeti kako ona izgleda na meni i iako opet ovo je daleko od prave nude nijanse upravo ova nijansa mi je najdraža od ove tri. U početku je bilo ajme Ivana šta si to kupila ali svaki put kada bih ju stavila na usne sve bi mi se više sviđala. Ovo je jedna od onih nedefiniranih nijansi s kojima vam usne izgledau super sočno i plump.

Teksturom me podsjećaju na NYX Soft Matte Lip Cream ruževa (mousse tekstura) i stvarno se lako i jednostavno nanose, pogotovo ove neutralne nijanse s kojima ne morate previše razmišljati kada ih nanosite.

Pigmentiranost im je super, pogotovo s tamnijim i intenzivnijim nijansama (crvenim i hot pink) i možete ju nadograđivati sa više slojeva.

E sad ono što sam ja primjetila da se događa kada nanesete više slojeva je to da te slojeve na kraju osjetite, osjetite da ste stavili dosta proizvoda na usne i onda se ruž ne može osušiti totalno mat i nakuplja se u sredini usana kao što možete vidjeti na prvoj fotki swatcha na usnama. No to se događa samo ako nanesete 3+ sloja i iako možda zvuči puno i kao zašto bi nanijela 3+ sloja (?!) kada su u pitanju svijetle nijanse većina ima naviku puno više puta proći ružem nego kada nanosi neku tamnu ili intenzivnu nijansu, zanesemo se malo hehe. No posjedujem i crvenu nijansu i hot pink i one su toliko pigmentirane da vam stvarno treba minimalno proizvoda i kada se osuše na vašim su usnama cijeli dan/noć.

Tu dolazimo do trajnosti na usnama koja je poprilično duga, naravno ove svijetle nijanse traju kraće na usnama od tamnijih nijansi, barem u mom slučaju. Rekla bih da ove svijetle nijanse izdrže na meni 4 sata prije negoli osjetim potrebu popravljati (uz jelo i piće) a tamnije traju dok ih ne skinete hehe.

Generalno ih jako volim i stalno ih koristim, kada trebam nešto longlasting uvijek posegnem za ovim ruževima. Voljela bih kada bi izašli sa još više nijansi, kao što sam rekla mislim da liniji fali dobra prava nude nijansa kao i ljubičasta nijansa.

Ukoliko ste zainteresirani za kupovinu ovih mališana preporučam da čekate BIPA Happy Vikend kada budu imali -30% na dekorativu jer je cijena paprena s obzirom da se radi o drogerijskom brendu.


Jeste li vi fan ovih Bourjois ruževa? Koje nijanse su vaši favoriti? Koje nijanse bi vi dodali liniji? Pišite mi u komentarima :)

FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

6 komentari

 1. Obožavam ih! :) Imam Ping pong i Nude-ist, s tim da je Ping pong pri kraju već :O i zaista on mnogo duže izdrži na usnama nego nude-ist. Sledeći na spisku su mi Ole Flamingo i Don't Think Pink, s tim što mislim da kod nas te nijanse još uvek nema. :/

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja imam 03 i relativno slična je boja broju 10. Sviđa mi se baš i kada nestane sa usana, ostane malo po ivicama i daje ,,prirodni" look popunjenih usana, ako ti ima smisla :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja imam 07 i na početku nisam bila zadovoljna nijansom jer sam očekivala nešto skroz drugačije i nije ispalo tako. Ali sad mnogo volim taj ruž i nijansu i često je nosim :) 10 izgleda super na tvojim usnama.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja uvijek odustanem zbog cijene jer ne mogu procijeniti hocu li biti zadovoljna i sad sam ponovno u problemu jer osim sto ga jako zelim, ne znam koju nijansu odabrati, mada nisam ni sigurna ima li svih ovih kod nas. Prekrasni su!

  OdgovoriIzbriši
 5. I mene je cijena nekako uvijek odbijala, ali sačekaću neko sniženje pa definitivno isprobati. Posebno mi se sviđa nijansa Nude-ist!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasni su.. Vjerovatno sam jedina koja toliko 'pati' za njima a nema nijedan primjerak :D

  OdgovoriIzbriši