Empties #13 [Vichy, L'Oreal, Dove, Avene,...]

15:41


Hej ekipa! :)

Ispričavam se na maloj stanci, život je hektičan ovaj mjesec. Najnovija vijest je da sam prekjučer postala teta po drugi put! :) Stigao nam je mali Marko u kojeg sam se zaljubila na prvi pogled. Ta ogromna i bezuvjetna ljubav koji se stvori u čovjeku kada ugleda to majušno biće je neopisiv osjećaj. Mogu misliti kakav će tek osjećaj biti kada jedan dan po prvi puta ugledam svoje dijete.

Užasno sam vezana uz svoju nećakinju i ona uz mene, Dijete je spavalo sa mnom 2 godine u krevetu, toliko smo povezane tako da ne sumnjam da ćemo Markan i ja isto tako :) Jedino moram reći kako nisam oduševljena pretjerano što ću morati gledati sve te muške crtiće :/ hehehe.

Danas sam odlučila konačno podijeliti sa vama proizvode koje sam potrošila. Neću ni reći koliko dugo držim ovo smeće ispod stola za šminkanje koje nikako nije dolazilo na red hehehe. #SramMe




Krenut ćemo od preparative. Avene Cold Cream sam konačno jedva potrošila. Žalila sam se već da mi ne odgovara miris ove kreme, baš nije ugodan, barem meni. Ali sama krema mi je odlična bila, ovo sam zapravo koristila tijekom zime ali budući da vam treba super malo proizvoda trebala mi je vječnost da potrošim sve. Jako je gusta i bogata, nanijela bi ju u debljem sloju navečer prije spavanja i ujutro bi mi koža bila super nahranjena. Muku sam mučila sa suhom i napaćenom kožom lica od vjetra i hladnoće i ova krema mi je dosta pomogla. Jedino što se krema ne upije potpuno pa ujutro imate sloj kreme na licu još uvijek što i je razlog zašto sam ju koristila samo uvečer pa bi ujutro umila lice i tako maknula višak koji bi sjedio na koži. Odličan proizvod ali mislim da ću ipak potražiti neku drugu kremu za nadolazeću zimu jer me miris ubio.
Mixa Balancing krema za lice je moj stari favorit, znate da sam veliki van tog brenda i njihovih proizvoda. U međuvremenu sam potrošila i Soothing kremu za lice, skupilo mi se dosta PR uzoraka tako da koristim sada neke druge stvari ali prvom priliom kada mi ponestane krema za lice najvjerojatnije se vraćam Mixi jer je cijena okej, proizvod je super i teren mi je poznat. Dobra jednostavna hidratantna krema za lice koju moja koža jako voli.
L'Oreal Skin Perfection krema za lice je došla u setu sa Skin Perfecting serumom kojeg sam potrošila davnih dana no krema je dosta dugo čekala svoj red jer ja u biti ne volim prečesto totalno mijenjati svoju skincare rutinu, mislim da je bitno držati se nekog režima. No dočekala je i ona svojih 15 minuta slave, zadovoljna sam bila kremom koristila sam ju uglavnom prije makeupa jer je puder jako lijepo sjedao na nju. Ništa specijalno samo hidratacija ali i moja kooža ne traži ništa specijalno tako da je to bilo dovoljno.
NumisMed UREA Eye Roll-on kratko i jasno: totalni promašaj, nisam ga ni potrošila do kraja. Jako je rijedak i nije dovoljno hidratantan, a ja nemam problem sa suhom kožom na području oko očiju tako da ako meni nije dovoljno hidratantan onda defitivno ne bi bio onima koji se bore sa suhom kožom na tom području lica.
Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel me je dobro služio i ovo pakiranje mi je trajalo godinu dana jer sam ga koristila samo po potrebi kada bi se pojavili neki prištići jer inače nemam masnu kožu sklonu aknama tako da samo kada bi se pojavilo koji bi par dana koristila ovaj gel. Nije mi isušivao kožu i ubrzavao je proces rješavanja prištića.
Dove Pure Pflege Schwerloses Ol maska za kosu se potrošila JAKO brzo. Ako me čitate znate da sam ogromni fan Dove proizvoda za kosu, mislim da su im proizvodi odlični, pogotovo regeneratori i maske za kosu. Maska miriši fantastično i kosa mi baš lijepo izgleda kada ju koristim. Note to self: Kupiti ovo prije mora! :)


Essence Liquid Ink eyeliner waterproof - 35654349 potrošeni primjerak već. Najbolji. Po mome mišljenju naravno.
Catrice Nude Illusion Make Up (RECENZIJA) - iako me Catrice jako naljutio time što je povukao BB kremu i Photo Finish foundation s polica (moja dva najdraža drogerijska pudera) oprostila sam mu jer je izbacio zamjenu koja mi se takođe svidjela, ovaj puder je izašao hmm...prošle godine na jesen ili zimu? Ne mogu se više sjetiti ali nije ni godinu dana na tržištu a ja trošim već treću bočicu, mislim da to govori dovoljno. Moj go to svakodnevni puder, a i za posebne prilike ako imam dobar skin day.
Catrice Re-Touch Light Reflecting concealer (RECENZIJA) isto već 100-ti potrošeni primjerak. Moj najdraži dogerijski korektor za područje ispod očiju.
L'Oreal Voluminous x5 maskara mi je bila super na početku ali čim se malo osušila nije više ništa radila za moje trepavice, kao da ju nisam ni stavila. Sreća je trajala 2 tjedna hehe.
Essence I <3 Extreme crazy volume maskara odlična pristupačna maskara, daje puno volumena ali ju ne mogu nositi na donjim trepakama jer za 2 sata izgledam kao panda s njom.
Essence Maximum Definition volume maskara ova maskara je moj stari favorit još iz tinejdžerskih dana i odlična mi je, gumene četkice meni uglavnom više odgovaraju i ova mi lijepo izuče i razdvoji trepke i da im volumena ali pred kraj se počne jako razmazivati, ne znam zašto, ali ok za 20-tak kuna kupim novu kada se to počne događati. Ali malo je čudno što se to događa kada je maskara pri kraju.
L'Oreal False Lash Wings waterproof maskara moja all time fave L'Oreal maskara je Telescopic maskara, ta maskara mi je fantastična i zapravo bila jedina koja mi se svidjela od svih koje L'Oreal ima u ponudi, dok nije došla wingsica. Odlična maskara, inače kad god su u pitanju malo neobičnije četkice kod maskara to je kod menen uvijek fail ali ova četkica savršeno funkcionira sa mojim trepkama, vodootporna formula drži trepke uvijene cijeli dan i ne trusi se uopće. Note to self #2: Kupi i ovo prije mora! :)

I to je to za ovaj empties post! :)

Recite mi što ste vi dovršili od kozmetičkih proizvoda u zadnje vrijeme, imate neke preporuke ili novootkrivene favorite? Pišite mi u komentarima! :)




FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

3 komentari

  1. Kao prvo čestitke na nećaku <3
    imam ih šestero i točno znam taj osjećaj povezanosti između djeteta i tete, jedva čekam i sama postati mama. :D

    Stvarno si bila vrijedna u trošenju proizvoda ovoga puta. Od ove tvoje hrpice isprobala sam samo Essence I love extreme maskaru i Catrice puder oboje ih obožavam. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke na nećaku...i moj se zove Marko i naša ljubav traje već skoro pa 9 godina...doslovce smo svaki dan skupa i ta ljubav tete i nećaka se zbilja ne može opisati riječima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I od mene čestitke na nećaku to je ono najlepše što nam život daje ostalo su sitnice , nek je živ i zdrav. Dopada mi se tvoj izbor za troškarenje iako nisam baš ove proizvode probala volim bendove većinom. Ja u zadnje vreme trošim dosta prirodne kozmetike i buttere za telo :)

    OdgovoriIzbriši