AVON Nutra Effects Hydration Gel Creme

10:36


Ne pišem često o preparativi, ne zato jer mislim da je nebitna (upravo suprotno, uvijek svojim čitateljicama napominjem da je dobra skincare rutina temelj za dobar makeup) nego jer mi nije ni upola napeta kao dekorativa.

Pripisujem to svojoj mladosti i vrlo zahvalnoj koži koju ne želim opterećivati sa slojevima i slojevima proizvoda i zato je moja skincare rutina super jednostavna i nemam želju ni potrebu stalno tragati za boljim. Mene cijeli taj svijet preparative iskreno dosta zbunjuje, bombardirani smo sa milijun strana a proizvoda tri milijuna, stastojci, redosljed apliciranja proizvoda, itd...ali naravno obožavam dobar preparativni proizvod kao i svaka žena koja drži do sebe.

Ono što ja tražim u svojim preparativnim proizvodima za lice je hidratacija koja mojoj normalnoj koži koja naginje suhoj treba.

Na ovogodišnjem Beauty Blog Day-u generalni sponzor AVON nam je predstavio (i u goodie bag ubacio da isprobamo) novu liniju proizvoda pod nazivom Nutra Effects. Slušajući prezentaciju odmah sam se našla u Hydration liniji koja je namijenjena normalnoj i suhoj koži. Još jedna stvar koja me privukla je to da sadrži aktivni kompleks na bazi chia sjemenki. A chia sjemenke su među najviše hranjivim sjemenkama i zato su jako popularne i must u zdravoj prehrani.Ja sam dobila upravo ono što sam htjela a to je krema iz Hydration linije, točnije gel kremu a u Hydration liniji je još Daily cream sa SPF 15.

Gel krema se može koristiti ujutro i navečer. Ja ovu kremu obožavam koristiti prije makeupa. Super je lagana a super hidratantna. Nisam još naišla na kremu koja je teksturom toliko lagana a hidratizira kao neka super gusta i bogata krema.

Kako nam ljeto kuca na vrata tako ja sve više cijenim laganu kremu koja se brzo upija. Koža mi je mekana, nahranjena i blista, krema joj odgovara savršeno. Puder sjeda na nju savršeno, može se i miješati sa puderom ukoliko želite laganije prekrivanje. Miris je odličan, blag i svjež.

Nije mi izazvala nikakav nered na licu niti mi začepljuje pore

Inače nisam bila nešto pretjerano zainteresirana za Avonovu preparativu ne zato jer mislim da je loša upravo suprotno, čula sam dobre stvari o njoj no uglavnom su riječi hvale dolazile od žena sa zrelijom kožom. Mislim da dosta ljudi zaobilazi njihovu preparativu jer je to kataloška prodaja pa misle da kvalitete nema, no ne sudite proizvode po načinu na koji se prodaju :P heheh.

Mene je ova krema oduševila i savršena je za ljeto. Jučer smo dogovorili ljetovanje, 10 dana u Makarskoj me čeka i definitivno ću naručiti još jedan primjerak  koji ide sa mnom.

Izgleda da su chia sjemenke pun pogodak i u kozmetici :).Cijena kreme u trenutno aktivnom katalogu (kampanja 07/2015)  je 45 kuna.
FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER


You Might Also Like

1 komentari

  1. Ja imam onu u Balance verziji (za masniju kozu) i isto sam odusevljena. U stvari, malo je reci da sam odusevljena!!! Funkcionira mi kao dovoljno hranjiva hidratantna krema koja je istovremeno odlican primer - zagladi kozu, lagano popuni pore i pritom matira. ❤️ odusevljena sam! Sad planiram naruciti i ovu o kojoj si danas pisala, vjerujem da necu pogrijesiti!!! ��

    OdgovoriIzbriši