ARTDECO Sunshine blush [Here Comes The Sun LE]

20:53


Rekla sam ovo već jednom i reći ću opet...o ARTDECO-u se ne priča dovoljno na blogovima. Odličan i kvalitetan brend po relativno pristupačnoj cijeni a ono što malo više platite obično se isplati u njihovom slučaju.

ARTDECO limitiranje kolekcije volim kao i Catrice (iako moram priznati da još ove godine nisam ništa kupila iz nijedne Catrice limitirane kolekcije, nisu me nešto oduševile) ali zato kada sam vidjela najavu ARTDECO Here Comes The Sun kolekcije i ugledala rumenilo znala sam da mora biti moje. Čak sam ga uvrstila u svoju Drugstore wishlistu (sa koje sam gotovo sve prekrižila :) )

Ovo je već četvrto ARTDECO LE rumenilo koje je dospjelo u moju kolekciju, rumenila jesu skupa (cijena im se uvijek kreće oko 150 kuna) ali su fantastična. Najnoviji primjerak je Sunshine blush iz Here Comes The Sun ljetne kolekcije.
Pakiranje je predobro. Cijenim dobro pakiranje proizvoda jer proizvode sa lijepim pakiranjem imam tendenciju više koristiti, fotkati i ostavljati na stolu za šminkanje jer lijepo izgleda.

Izgled rumenila također izgleda odlično, jako je mekano na dodir i dobro pigmentirano. 

Ovo rumenilo je stvoreno za preplanuli ljetni ten. Ukoliko ste vrlo svijetle puti i ne planirate se sunčati preskočite ovo rumenilo jer kao što možete vidjeli na swatchu ispod vrlo je toplo na vrlo svijetloj puti povuče na narančasto.

Mislila sam da će ova pink nijansa na rubu rumenila više vidjeti, i vidi se no na tamnijem tenu, što ste tamniji to će ta pink nijansa više dolaziti do izražaja...i dalje suptilno no primjetno. Ima zlatni odsjaj koji je predivan, ne mogu reći da ima zlatni shimmer jer je toliko sitan da se čestice ni ne vide ali kada nanesete rumenilo na obraze on se vidi i uz ovo rumenilo vam ne treba highlighter. Jako dugo nisam nosila ful zlatni highlight i zaboravila sam kako dobro izgleda. Kada pomiješate sve nijanse dobijete neku koraljno-narančastu nijansu koja ljepše izgleda uživo nego na swatchu.

Ovo rumenilo mi je idealno za one look-ove kada ne želite boju na obrazima no ne želite ni imati bronzer po cijelom licu već ipak želite nešto na obrazima slično bronzeru ali malo drugačije (ako shvaćate što pisac želi reći haha) i taj zlatni glow...idealan proizvod za ljetovanje kada imate taj lijepi zlatni ten i samo ga želite još malo naglasiti.

Dok ovo tipkam razmišljam kako ne mogu dočekati da odem na more. Obožavam more. Blago vama svima koji živite na obali ili blizu obale gdje odlazak na plažu ne zahtijeva višemjesečno planiranje i ne traje samo 14 dana hehehe.Ukoliko planirate ovo ljeto biti preplanuli i tamni definitivno čekirajte ovo rumenilo u vašem lokalnom Mulleru, mislim da će vam se jako svidjeti. Ukoliko se pak ne planirate sunčati i preferirate aristokratski ten preskočite ovo rumenilo jer iako je jako lijepo i privlačno mislim da ga nećete koristiti.

I ja sama ga ne koristim baš još puno jer sam svijetla ali sigurno ide sa mnom na ljetovanje i znam da ću ga tamo svakodnevno koristiti. :)

Cijena mu je 105 kuna i dostupan je u Muller drogerijama.

FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

3 komentari

  1. Joj koliko sam ga ja samo cekala....Mada nisam znala da je takva boja, i ja sam se bila ponadala u tu zagasitu rozu. Moracu ga isprobati na ruci prije kupovine...

    OdgovoriIzbriši
  2. Voljela bih da si napravila vise swatcheva tako da se malo bolje vidi boja....ali ok, mozda da ga uvrstis u neki FOTD :) Pozz

    OdgovoriIzbriši
  3. na izgled mi je prekrasno, ali mi se na swatchu boja ne sviđa nimalo. morat ću pogledati tester, i ja sam se nadala da će povući na rozu.

    OdgovoriIzbriši