URBAN DECAY Naked Basics palette

12:00


Ako me čitate već dugo znate da obožavam UD Naked Basics paletu sjenila. Kao vjerni ljubitelj neutralnih i mat nijansi ova paleta vrišti Le Makeup Freak.

Vjerujem da o ovoj paleti već sve znate i da ste pročitali već hrpetinu dojmova o njoj i vjerojatno ju posjedujete. 

Ova paleta je bila u mjesečnim favoritima, favoritima 2013. godine i korištena u hrpetini FOTD postova, samo u tražilicu na blogu upišite Naked Basics i izbacit će vam minimalno 10 FOTD postova. Najnoviji FOTD post sa ovom paletom je moj Everyday Smokey Eye.
Ime Naked Basics savršeno opisuje ovu paletu, šest osnovnih neutralnih nijansi koje svi trebaju posjedovati u svojoj kolekciji bilo u obliku ove palete ili nekako drugačije.

Sjenila su odlično pigmentirana, nijansa Crave (crna) je moja najdraža mat crna nijansa koju posjedujem (a posjedujem MNOGO). Tesktura im je odlična, iznimno su mekana doduše malo se truse ali mi to ni najmanje ne smeta. Blendaju se vrlo lako i ravnomjerno, pri tome pogotovo mislim na dvije najtamnije nijanse u paleti.


Jako želim Naked Basics 2 koja će sigurno završiti u mojim rukama samo je pitanje vremena :)

Koje su vaše najdraže neutralne palete sjenila? Pišite mi :)


Beauty Faves tjedan na LMF.blogspot.com

FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

6 komentari

 1. Skoro sam je do kraja potrošila, kupila je kada je tek izašla i od tada je SILUJEM!!! :DDDD

  Obožavam je!! Uskoro je treba kupiti opet! <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Bez obzira što sam pre kupovine pročitala hrpu recenzija o njoj, i sad, nakon što je već izvesno vreme koristim, bez razmišljanja sam ušla na tvoj blog da pročitam još jednu, i da joj se opet divim :) Prekrasna paleta senki koja me oduševljava u svakom pogledu. Odlična recenzija i super swatch-evi :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Divna paleta, ali nažalost si je ne mogu priuštiti, možda nađem neku jeftiniju zamjenu :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Sad kad je Kat izbacila Light+Shade eye palette,uopce mi nije zao sto nisam uzela ovu paleticu. Sad samo treba dokopati se KvD palete. Da znas kako je divna!
  Tea

  OdgovoriIzbriši
 5. O da, i ja je obožavam, dotaknula sam dno na čak tri sjenila a to je uspjeh samo takav! :D

  OdgovoriIzbriši