MAKEUP REVOLUTION Ultra Velour Lip Cream

19:23


Kada čujem/pročitam/vidim -LIP CREAM- odmah sam jako zainteresiana :) Tako kada sam imala priliku odabrati što želim isprobati od noviteta Makeup Revolution-a znala sam odmah da će to između ostalog biti i ovi proizvodi za usne.

Radi se o Makeup Revolution Ultra Velour Lip Cream* za koje bi se moglo reći da su dupovi za NYX Soft Matte Lip Cream.

U liniji ima 10 nijansi a ja ću vam danas pokazati nijanse Not One For Playing Games* & Sweet Boy with a Big Mouth*.Pakiranje je jednostavno, klasično plastično, ništa fancy, ali nije od loše plastike.

Miris ovih ruževa je jako sličan NYX-ovoj verziji ovog proizvoda, taj slatki miris šlaga. No ne zadržava se dugo kada aplicirate proizvod na usne.

Tekstura je također jako slična NYX-onim Lip Cream ruževima, ta neka mousse tekstura koja jako lagano i ravnomjerno klizi po usnama.

Finiš im iznenađujuće nije mat kao što sam priznajem očekivala, oni se zapravo ne "fiksiraju" nego ostaju kremasti na usnama, ne sadrže nikakav shimmer što je kod mene uvijek plus.

Pigmentacija me jako iznenadila ovdje. Ako ste ikada koristili ovakav tip proizvoda oni su inače zapravo poprilično pigmentirati, Essence ima svoju verziju ovog proizvoda i koliko se sjećam dobro su pigmentirani, NYX -ovi su jako pigmentirani pa sam tako mislila da će biti i ovi. Ali nisu. Boju koju vidite u pakiranju nećete dobiti na usnama, što možete vidjeti niže na fotkama gdje nosim proizvod na usnama. Za mene osobno je to možda razočarenje, ali onda sam malo razmišljala i zaključila da to nije nužno svima minus, Ako ste netko tko se boji nositi jarke boje na usnama i jako pigmentirani ruževi i ostalo izazivaju tjeskobu u vama jer ne znate s njima raditi, ovaj proizvod je vrlo vjerojatno vaš najbolji prijatelj koji će vas uvesti u svijet boja. Ne morate se bojati da ćete pretjerati sa ovim ruževima jer se boja ne može nadograđivati, ovo što vidite na fotkama, to je to. Dovoljno pigmentirano da se vidi da imate nešto na usnama no nije intenzivno kao što izgleda u pakiranju.

Trajnost im je dosta slaba, možda nekih sat vremena, no kao što uvijek kažem, to kod mene nije problem jer mi nije problem ponovno aplicirati proizvod tijekom dana.
Ako ste početnik u makeupu i još se uvijek "učite" sa jarkim bojama na usnama ili se bojite boja na usnama a želite ih probati isfurati, ova pigmentacija i formula je jako zahvalna za sve one koji nisu baš precizni kada je makeup u pitanju.

Sam proizvod nije loš, no za nas koji volimo jako pigmentirane proizvode ova pigmentacija nije dosta.

Cijena je 37,90 kuna na PINKPANDA.hr
*PR uzorak

FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

5 komentari

 1. Imam sjajila koja su pigmentovanija od ovih lip creamova... Volim jaču pigmentaciju :)

  OdgovoriIzbriši
 2. I ja volim jaču pigmentaciju, ali nijanse su stvarno jako lijepe :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nijanse su stvarno lijepe, još da je pigmentacija jača, bile bi fantastične :)

   Izbriši
 3. Odlican post! :)
  Nijanse su jako lijepeee!

  Nikoleta, xoxo.

  http://nljuljduraj.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši