FAVORITI MJESECA - Siječanj 2015. [Avene, L'oreal, ELF,...]

17:34


Neki dan smo čekali novu godinu, a siječanj je već skoro gotov, a to znači da su na redu prvi ovogodišnji mjesečni favoriti.

Ovaj mjesec imam za vas jedno probrano društvance u kojem sam baš uživala, pa da vam kažem pokoju o njima. :)

L'Oreal L'extraordinaire in 101 Rose Melody - prvo moram komentirati cijenu od 96 kuna, stvarno?! Odbijala sam platiti punu cijenu jer realno ne vrijedi praktički 100 kuna, pogotovo ne ako gledamo koliko se proizvoda dobije. Svoj sam pimjerak kupila kada je BIPA imala -30% na dekorativu i s tim popustom nisam potpuno zadovoljna sa cijenom. No vratimo se na proizvod, ovo je neki hibrid ruža, balzama i sjajila za usne. Moram reći kako mi se formula jako svidjela, iako više volim mat finiš, kada mi je kosa podignuta u rep ili punđu volim imati glossy usne jer mislim kako mi usne jako lijepo izgledaju kada su sjajne. Pigmentacija nije stavka koja me bacila na guzicu, ali je pigmentiraniji od klasičnog sjajila za usne. Znate mene, igram na sigurno kada isprobavam nove proizvode i idem za nijansama koje najviše volim i nosim tako da je ova pinky nude nijansa bila logičan izbor za mene. Mislim da ću tu i stati jer je ova nijansa dosta univerzalna i pristaje većini nijansi koje najčešće nosim, a 96 kuna ne dam. Volim ga nositi preko ruža za usne, jako je ugodan na usnama i čak mi ni sitne šljokice ne smetaju.
Golden Rose Vision lipsttick in 105 - ovo je drugi put da je ovaj ruž završio u favoritima (klik na favorite za kolovoz '14.). Meni je ovo savršena tamnija nude nijansa koja odlično pristaje mom tenu i ima pink pondton koji meni osobno također bolje pristaje, uvijek kada ga nosim ljudi me pitaju što imam to na usnama i ne mogu vjerovati da je GR ruž u pitanju kada im kažem. Formula je odlična, kremast je ali finiš nije previše sjajan, štoviše kako vrijeme ide više se neki satin finiš



ELF bronzer in Warm - malo me u siječnju opalila želja za bronzed i sjajnom kožom, valjda mi je dosta sivih oblaka, minusa i snijega, tako da sam često koristila ovaj ELF bronzer, stvarno je dobar proizvod, ako volite shimmer bronzere za sjaj i laganu boju, ELF je dobra opcija. 
L'Oreal Color Infaillible 002 Hourglass Beige - zašto su ova sjenila povukli nikada mi neće biti jasno ali ukoliko možda imate ovo sjenilo i ne koristite ga baš preporučila bih vam da ga koristite za unutarnji kut oka, odličan je za to, koristim ga stalno, baš otvori oči i jako je shimmerast i jako lijepo hvata svjetlost i oči vam izgledaju otvorenije. 
Makeup Revolution Iconic 3 (recenzia & swatchevi) - moram priznati sa od svih Iconic paleta ovu sam najmanje koristila, i onda sam sama sebi dosadila sa istim smeđim nijansama i naletila na instagramu na jedan predivan look sa Naked 3 paletom i sjetim se da ja imam svoju Iconuci 3 koja je dupe za Nakedicu. Jako lijepo..ovih dana ide FOTD sa ovom paletom :)



Avene Cleanance Gel za čišćenje lica - jako dugo sam koristila Vichy Normaderm gel za umivanje lica koji je namijenjen masnoj koži sklonoj nepravilnostima, i konačno sam ga potrošila, trebalo mi je dugo jer ovakve tipove gelova za umivanje koristim samo po potrebi kada se pojavi par prištića. Onda sam odlučila promjeniti gel jer sam primjetila kako Vichy više ne djeluje baš kako je djelovao na mojoj koži. Budući da sam dobila dosta Avene testera oko Božića odluka je pala na Avene, budući da sam ga već imala doma i jako mi se sviđa za sada, bolji mi je od Vichy Normaderm gela za umivanje, brzo smiruje prištiće i ubrzava taj cijeli proces da se riješim prištića bez da mi isuši cijelo lice.  Još jedan Avene proizvod koji ide u paru sa gelom za umivane je Cleanance K gel krema za lice. S ovom kremom sam ja ušla u svijet AHA i BHA kiselina i kemijskog pilinga. Dobro sam se informirala prije nego što sam krenula koristiti ovu kremu i tu mi je jako pomogla recenzija koju je Babushkas Suitcase napisala za ovu kremu (link na post). Čitajući o njoj i što radi zaključila sam da ću joj dati šansu. Ova krema je zapravo tretman, a ne obična krema za svaki dan. Ne koristim ju svaki dan, prosječno recimo 2 puta tjedno i to navečer samo, pomaže sa začepljenim porama i prištićima što ja imam i također pomaže kod hiperpigmentacijskih mrljica koje također imam koje su rezultat kopanja po prištićima u srednjoj školi. Tako da je u biti ova krema riješenje svih mojih "problema" sa kožom jer su to manje-više svi koje imam. Nakon mjesec dana korištenja sam jako zadovoljna, vidjeti ćemo kasnije. Još jedna napomena, ukoliko koristite kiseline obavezno preko dana SPF na lice.




BALEA MED Ultra Sensitive krema za lice i tijelo - iako koristim proizvode koji su manijenjeni masnoj koži moja koža nije masna, nego je normalna koja naginje suhoj, ne mogu reći da je ful suha ali kao što rekoh, naginje, pogotovo zimi. Gotovo cijelu zimu tražim kremu za lice koja je bogata a opet nije teška i jako gusta pa na kraju samo sjedi na koži i začepi pore. Kada sam već jednom nogom zakoračila u očaj u DM-u sam uočila ovu kremu, i budući da imam samo riječi hvale za BALEA MED liniju proizvoda za lice i tijelo, htjela sam isprobati i ovu. I opet je Balea MED poizvod pogodak kod mene. Koristim ju svaki dan i jako sam zadovoljna, ovo je pakiranje od 100 ml za 20-tak kuna, što je još jedan veliki plus za curu sa ne tako velikim budžetom kao ja.




FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

20 komentari

  1. makeup revolution paleta izgleda super. a za ova loreal sjenila niti meni nije jasno, vidjela sam da su sniženi i da izlaze iz asortimana i šokirala sam se....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zamijenila su ih nova koja su navodno ista ali ja mislim da nisu :/

      Izbriši
  2. nijansa gr ruža mi se jako sviđa! a ova balea krema mi prelagana, uopće dobro ne nahrani moje suhe noge... afrodita maslac me trenutno spašava.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea kremu ne koristim po tijelu tako da ne bih znala :/

      Izbriši
  3. Ta L'Orealova sjajila su lijepa, ali cijena je stvarno pretjerana. Stvarno mi je žao da povlače ta svoja sjenila, jer izgledaju prelijepo i mislila sam si ugrabiti tu nijansu Hourglass Beige, ali očito sam zakasnila. Morat ću probati tu Balea kremu za lice i tijelo, ovo je sigurno već četvrta pohvala koju sam čula za nju. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će tebi isto svidjeti krema :)

      Izbriši
  4. L'Orealova sjajila je prelijepa boja! Makeup revolution nikad do sad nisam probala, paleta izgleda fenomenalno :)
    Odlican post!!

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam bas tu nijansu Golden Rose ruza, i hvala ti sto si me napomenula, morat cu ga opet poceti koristiti :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ni meni nije jasno zašto su povukli L'Oreal sjenila, a kada su bili na rasprodaji nisam uspjela niti jedno da uhvatim -.-

    OdgovoriIzbriši
  7. Iconic 3 je i moj favorit, iako moram priznati da cesce koristim Iconic 2 (ne mogu se zasiti smedih, neutralnih nijansi haha). A za L'Orealova sjenila mi je takoder jako zao, primjetila sam da u Kozmu jos uvijek ima svih i da nisu na snizenju, a u dm-u su bili snizeni na 15 kuna, a sada su cijenu digli na 30 kuna. Ostaje nam cekati da ih Kozmo konacno snizi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja češće koristim Iconic 2, što je sigurno sigurno je hehe :)

      Izbriši
  8. L'Oreal ruž me razočarao zato što mi vrlo brzo isuši usne i bukvalno se počne guliti, a taako mi je bio lijep na prvu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta baš, pogotovo jer nisu baš jeftini :/

      Izbriši
  9. Jako lijepa lista favorita :). Paleta mi izgleda baš posebno, izvrsne nijanse :). Inače obožavam Avene proizvode, definitivno sam isto više njima zadovoljnija, nego Vichy-em.

    OdgovoriIzbriši
  10. Divan ti je novi izgled bloga :))
    Što se tiče favorita, ja ću prokomentarisati Avene jer ga obožavam. Oba proizvoda, i gel i Cl.K sam koristila, i u jednom kritičnom periodu, spasli su mi kožu. Zbog njih sam zavolela voćne kiseline koje smatram jako efikasnim u borbi protiv bubuljica ali i flekica na koži :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da ti se sviđa :)
      Kiseline su zakon! :)

      Izbriši