★ 2014. ★

09:32


Happy New Year! (vol.2)

Iako možda debelo kasnim sa ovim postom jer je već 7. i već se sve sleglo i život se vratio u normalu odlučila sam da me ipak nije briga hehehe, i da ću ipak natipkati ovaj post. :)

Želim vam još jednom sve najbolje u 2015. godini, puno zdravlja vama i vašoj obitelji i neka vam 2015. godina bude godina kada je sve krenulo na bolje. Nadam se da ste uživali za vrijeme blagdana i proveli ga uz svoje voljene i najeli se dobre papice. :)

2014. godina što se tiče bloganja je bila odlična. Neopisivo mi je drago što je moj rad prepoznat od strane drugih blogerica koje su me tijekom godine uvrštavale u svoje top liste blogova koje vole čitati i hvala im još jednom na tome i od strane beauty brandova i hvala im na svim pozivima na druženja i evente koje sam nažalost morala propustiti jer mi je Zagreb ipak malo predaleko.

Najveće hvala mojim čitateljima, hvala vam što ste čitali svih mojih 130+ postova koje sam napisala prošle godine, što ste komentirali i dijelili svoje dojmove i mišljenja sa mnom i drugim čitateljima na blogu i na društvenim mrežama i nadam se da ćemo se jednako ako ne još i više družiti i u ovoj godini.


Truditi ću se da postovi u 2015. godini budu još kvalitetniji i zanimljiviji i da ćemo zajedno pronaći još mnogo odličnih proizvoda i novih favorita.

Blogokolegicama želim da im ovo bude najbolja godina bloganja do sada i da i one objavljuju kvalitetne i zanimljive postove koji će nas nastaviti inspirirati :)


2015. bring it on!
                          FACEBOOK    |    INSTAGRAM    |    BLOGLOVIN    |    TWITTER

You Might Also Like

10 komentari

 1. Nažalost tek sad sam otkrila tvoj blog ali cu polako listati postove,i želim ti još uspješniju godinu sto se tiče blogovanja :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Drago mi je da je jedna lijepa godina iza tebe i neka ova bude jednako takva, ako ne i bolja ;). Sretna Nova i tebi :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Sve najbolje i tebi.. :) uff, ja nikako nemam osjećaj da je prošla Nova godina, nekako, dani kao i svaki drugi, a već 2015. uff

  OdgovoriIzbriši
 4. Sve najbolje! Tvoj blog mi je super,a općenito mi je lijepo čitati i gledati blogove ,da se mi žene međusobno savjetujemo,mazuckamo i naravno sve u pozitivnom ,uljudnom ozračju (bez primitivizma,ljubomore,vrijedanja i hejt komentara) :)) :P Želim ti puno uspjeha i inspiracije! :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Naravno, najljepše je kada se svi lijepo virutalno druškamo, savjetujemo i zabavljamo :)

   Izbriši