MANHATTAN Lip Lacquer in A Nude Kiss [RECENZIJA]

21:32


Nudač na vidiku!

Kupovina ovog proizvoda je bila totalno neplanirana iznenadna ali nešto u meni proradi kada ugledam neki nude proizvod za usne. Bolest znam, ali znate kako se kaže, nije bolest sve što boli hehe.

Radi  se o Manhattan Lip Lacquer tekućem ružu u nijansi A Nude Kiss. Ovo je u biti Rimmel Apocalips. Ne znam točnu priču pa me nemojte držati za riječ baš no mislim da je Mahattan kupio Rimmel i zbog toga se Rimmel lagano povlači sa onih tržišta na kojima je već Manhattan, tako da kod svih njihovih novih proizvoda možete vidjeti veliku sličnost sa Rimmel proizvodima,bar što se tiče pakiranja.

Posjedujem 4 Rimmel Apocalipsa i u ovom slučaju sličnost (ispravak: identičnost) nije samo u pakiranju. Tekstura im je ista, sve je isto kao kod Apocalipsa, tako ako ste netko koga zanimaju Apocalipsi no niste ih se nikada mogli dokopati, Manhattan Lip Lacquer je ista stvar.

Kod A Nude Kiss se radi o pravoj nude nijansi, nema pink podtonova, nema peachy podtonova, prava bež nude nijansa. Također bih rekla da je ova nijansa dovoljno svijetla gdje se vidi da nosite nude nijansu no opet dovoljno tamna da vas ne ispere, upravo je tu nekako na granici, ovo naravno vrijedi ako imate sličan ten kao ja.

Pigmentacija je odlična, kao ruž. Ima taj neki po meni čudan miris kojeg ne mogu baš definirati a dosta proizvoda ga ima, no nestane u roku par sekundi nakon aplikacije na usne. Trajnost s druge strane mu nije jača strana, no opet proizvođač ni ne tvrdi da je proizvod dugotrajan na usnama stoga mu je trajanje na usnama sasvim pristojna.


Sve u svemu, još jedna dobra nude opcija u drogeriji, što nikako nije na odmet, naprotiv, drogerija je donedavno kaskala u nude kategoriji, nekako bi uvijek promašili nijanse, ili sam to samo ja? hehe.

Jesu li nude nijanse vaš česti odabir pri šminkanju? Pišite mi :)FACEBOOK    |    INSTAGRAM    |    BLOGLOVIN    |    TWITTER

You Might Also Like

14 komentari

 1. O boze,sad i ovaj moram kupit,kad sam vidjela kakav je ne usnama. Ruzeva nikada dosta

  OdgovoriIzbriši
 2. sviđaju mi se nude nijanse, no meni baš ne stoje najbolje :/ ali tebi je odlično :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Probala i nedavno pisala o njemu na blogu :) Miris navodno potiče od krastavca koji je ukomponovan u formulu.. a upravu si, Manhattan i Rimel imaju istu baznu firmu :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Svočala sam ove ruževe i nešto mi se nije naročito dopala ova nijansa.

  OdgovoriIzbriši
 5. Baš je lijepa boja :)
  P.S.zavidim na obrvama :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Imam ovu i još dvije nijanse ovog ruža i zaista sam zadovoljna pigmentacijom i činjenicom da ne isušuje usne. :)

  OdgovoriIzbriši