Kupljeno, zaboravljeno #4

12:03


Pozdrav dame,

vrijeme je za novi Kupljeno, zaboravljeno post, jer sam se opet uhvatila da već neko vrijeme posežem za istim proizvodima pa bi bilo u redu da opet bacim oko u svoju kolekciju i promjenim svoju everyday ladicu koju sam vam već pokazala u postu OVDJE.

Za sve vas koji ste relativno novi na mom blogu i nije vam baš jasna ova serija postova, ukratko ja vam s vremena na vrijeme odem "šopingirati" po svojoj kolekciji, odabirem proizvode koje sam zapostavila i koje nisam neko vrijeme koristila i ovim postom se natjeram koristiti ih opet te tako rotirati sve proizvode u svojoj kolekciji, a ne koristiti stalno iste stvari, što ja vrlo često radim. 


ELF Studio Blush in Peachy Ken - šok, još jedno peachy rumenilo u mojoj kolekciji, rumenilo uopće nije loše ali eto kada ste kao ja i imate još 100 peachy rumenila a samo dva obraza, većina je zapostavljena. Rumenilo uopće nije loše, nije luđački pigmentirano i svijetao je, pa čak i za moj ten, tako da ovo rumenilo volim koristiti kada imam jak makeup na očima i treba mi neupadljivo rumenilo.
CATRICE Absolute Nude paleta sjenila - budući da imam milijun ovakvih sličnih paleta ovo nije ništa čudno, ali glavni razlog zašto je ovo palo u zaborav je to što nema nijedne mat nijanse a ja bez mat nijanse ne mogu, možda kada se dokopam Aboslute Matt palete depotam sjenila u malu Z paletu pa da bude sve na jednom mjestu.
CATRICE Define Blush Toffee Fairy & Rose Royce - ako me čitate znate da obožavam Catrice rumenila, i tu se vraćamo na ovo 100 rumenila, dva obraza, pa se trudim stalno rotirati košaricu sa rumenilima u everyday ladici. Jako lijepa rumenila, Rose Royce je jedna od rijetkih pink nijansi koje stvarno volim nositi.
NYX Nude Matte sjenila Blame it on Midnight & Maybe Later - zapravo odlična pristupačna mat sjenila, cijela ta njihova Nude Matte linija mi je super, ali buduću da su u ovoj single eyeshadow formi često iz zaobilazim jer mi je jednostavnije uzeti paletu koja ima sve na jednom mjestu, ali šteta, jer sam stvarno zadovoljna sa sjenilima, odlične prijelazne nijanse za pregib.
MAYBELLINE Color Tattoo On and On Bronze - štaaaaaaa? On and On Bronze je u kupljeno, zaboravljeno!? Yes people. Kako je ljeto došlo ja sam se uhvatila klasičnih sjenila jer mi se nije sviđao osjećaj kremastih sjenila na kapcima, a i prošlo me oduševljenje sa ovim sjenilom. Nemojte me pogrešno shvatiti, ja i dalje obožavam ovo sjenilo, i dalje je najbolje od svih nijansi dostupnih kod nas. I just moved on. Ali budući da se hladni dani vraćaju, mogla bih vam opet početi dosađivati sa ovim sjenilom.
WET N WILD Mega Last Lip Color in Bare It All - znate da sam nude lover, i nije nikakvo iznenađenje da kod mene bude neka nude nijansa "zaboravljena" ali otkad su svi poludili za Kylie Jenner i njenim signature ružem (ako nemate pojma o čemu pričam lik OVDJE) i kako je svaki youtuber napravio svoju verziju tog looka meni se sve više počeo sviđati taj tamniji nude look, super mat, jednostavno izgleda super seksi a usne 3 puta veće, a u biti niste ništa radili osim "sjenčanja", iako ja volim u sredinus staviti svjetliji ruž. Stalno nosim sada te tamnije nude nijanse i jest da sada na usne trošim cca 10 minuta, vrijedi jer izgleda hebeno ;) I za to sam počela koristiti ovaj ruž.



Znate već proceduru :)....

Recite mi koje ste vi proizvode ponovno otkrili u svojoj makeup kolekciji! :)




FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

27 komentari

  1. S obzirom da se ne šminkam tako često, a kad se šminkam uvijek koristim iste proizvode, ni ne kupujem ono što mi ne treba. Totalni sam minimalist što se tiče svega, iako ovako kad gledam sve proizvode na okupu želim ih sve!

    OdgovoriIzbriši
  2. sve ok i sva mi je šminka totalno najs i ja imam ovo catrice rumenilo međutim nemam pojma i ne razumijem ni jednu riječ što si napisala u ovom zadnjem dijelu i pojma nemam tko je ta žena i kakav je to look - pa daj molim te ili neki link nabaci ili to negdje rekreiraj i šta radiš pobogu 10min s usnama????
    najbolje mi je kad ovako pročitam nešto i nakon toga budem sva onak bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upiši u Google Kylie Jenner makeup, ima mali milijun njenih slika, ili oni na njen Instagram profil :)

      Izbriši
    2. Kylie Jenner je polusestra od Kim Kardashian. i Poznat je taj njen look s izraženim obrvama, dugim trepavicama i ružem u specifičnoj nijansi. Evo ti slika.
      http://picture-cdn.wheretoget.it/hn5eq4-l-610x610-jewels-kylie-jenner-lipstick-nude-hat.jpg
      http://www.glamour.com/images/beauty/2014/05/kylie-jenner-billboard-awards-blue-turquoise-hair-square-w352.jpg

      Izbriši
  3. I ja sam na svoj On and on bronze zaboravila.. Kupila sam Pink Gold i samo njega nosim :D Ali u zadnje vrijeme cesto nosim Catrice sjenila koja sam kupila eto bezveze, a sad nemogu bez njih <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moja prva catrice sjenila su bila kupljena bezveze, pa ih isto tako danas obozavam :)

      Izbriši
  4. Mogla bi i ti napraviti koji kylie jenner lip tutorial, rado bih ga iskopirala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hjoj ne znam, sada miti tutoriali idu na živce više jer ih svi doslovno rade, vidjet ću, možda bude u obliku pictoriala :)

      Izbriši
  5. Čime nanosiš Maybelline Color Tattoo, kakvom četkicom? Ja tu senku ne koristim već neko vreme jer kako god da je stavim, nekako loše izgleda na kapcima. Čak od svega što sam probala, prst mi nekako najbolje nanosi. Odličan post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. http://img.mojekrpice.hr/images/2/4028809e4379b9d501437e1587040d7b.jpg
      Ovim kistovima mi je super lagano, i kistići su super jeftini. Neka te ne brine što je ovaj kist za usne, jer je savršen za kremasta sjenila!

      Izbriši
    2. Pa kada imam duge nokte onda ih nanosim nekim čvršćim plosnatim sintetičkim kistom a izblendam rubove sa kiatom za blendanje, a kada nemam duge nokte najčešće prstima :)

      Izbriši
  6. Počela sam i ja tako s usnama.. što se tiče paletice, ja intenzivno koristim prvu nijansu :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti naprosto moooras napraviti youtube kanal *-* ne mozes nam to uskratiti :)
    Dijana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, misliš?
      Čim budem u mogućnosti mijenjati laptop i fotoaparat, evo me na YT :)

      Izbriši
  8. I ja sam zaboravila ovo Rose royce rumenilo. Absolute nude paletu sam smanjila sa korištenjem jer sam je jedno vrijeme non stop koristila :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Potpisujem gornji komentar :D Definitivno bi bilo super da imaš i youtube :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim budem u mogućnosti mijenjati laptop i fotoaparat :)

      Izbriši
  10. Uh da.. Bilo bi odlicno da imas YouTube kanal :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada nažalost ništa jer sada ne mogu mjenjati fotoaparat, ali čim budem u mogućnosti, krenuti ćemo s videima, nadam se :)

      Izbriši
  11. Baš mi je na listi Nyx Blame it on midnight sjenilo, dugo već želim Mac Uninterrupted i nakon sati i sati googlanja, ova nyx nijansa mi se čini dostojna zamjena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je li to ona super topla žućkasta nijansa? Ako je, onda bi ti ovo vrlo lako mogla biti opcija dok si ne nabavis MAC, ovo je baš topla dvijetla smeđa, ja moram paziti kad je koristim jer ja naginjem hladnom podtonu pa ovo nekada na mojim očima izgleda smješno, ovisi s čime kombiniram.
      Ima je u Osijeku u DC, dođe nekih 30-tak kuna :)

      Izbriši
  12. Predobre stvarčice, neznam koja mi je draža :) Za sve ove proizvode sam čula samo pohvale i svi ih koriste. Najviše mi se sviđa ova Catrice Nude paleta, moram po nju hehe :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Imam ovu Catrice nude paletu i odlična mi je, ali vidim nedostatke tog što nema nijednog mat sjenila :/ imaš li za preporučiti koju jednako pristupačnu, a dobru mat nude paletu? nešto s čim se može složiti look i za svaki dan, ali i za posebniju priliku?


    isitfrench.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  14. Kod mene je Color Tattoo u stalnoj postavi od dana kada je kupljen, nema mu zamjene. :D
    Sviđa mi se sve što si uslikala, predivni jesenski lookovi bi se ovim mogli napraviti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Color Tattoo jednostavno jedan dan dosadio :D

      Izbriši