NEW IN #13 - Sleek, MUR, H&M, Golden Rose,....+ SWAP sa ThePSara

17:32


Pozdrav dame,

budući da je danas subota i vrijeme je, pa nikakvo, nabaciti jedan new in post kojeg nije bilo JAKO dugo na ovom blogu (čitaj: od ožujka!!!). Bila sam dobra i nisam puno šopingirala, malo sam morala stisnuti kočnicu jer je to sve izmicalo kontroli, kupovalo se tu i tamo nešto pomalo, no u zadnja 2 tjedna se zaredalo par online šopinga i jedna uzbudljiva stvar o kojoj ću za trenutak.


Kao što se da naslutiti, prije nekoliko mjeseci Sara sa Sara's Magical World & ThePSara i ja smo se odlučile na jedan swap, ja sam predložila, Sara je oduševljeno pristala, dogovorile smo detalje i igre su mogle početi....koliko sam uživala u biranju proizvoda za Saru toliko sam se i živcirala jer se sam se stalno sto godina premišljala hoću, neću...ok meni se sviđa, pitanje je hoće li se njoj svidjeti?! I tako je ta patnja išla no paketić se polako ali sigurno punio. Kada sam završila bila sam presretna i jedva čekala da joj pošaljenm paketić kojeg sam složila za nju.

E sada...kada je Sarin paket stigao u moje ruke ja sam imala blackout trenutak...samo sam sjela na pod u sobi i kao divljak sve pootvarala u 2 minute, i čim sam otvorila zadnju stvar shvatila sam što sam napravila i istog trena požalila jer nisam uspjela uslikati paket i pokazati vam kako je sve lijepo izgledalo i porukice jer se Sara baš potrudila...baš mi je žao zbog toga i...mah. #bolesnik. Tako da sam imala vremena upozoriti Saru da se "skulira" kada joj stigne moj paketić da ne bi napravila istu grešku kao ja hehe.

Ovo je sadržaj Sarinog paketića za mene...+ slatkiši koji nisu preživjeli do fotkanja #sorrybutnotsorry




Sa proizvodima sam oduševljena! Sara je apsolutno sve pogodila, sve je po mom ukusu i to je jedan od razloga zašto sam odlučila baš nju pitati bi li bila zainteresirana za ovaj pothvat jer sam kroz čitanje njenog bloga i gledanje njenih videa skužila da imamo jako, jako sličan ukus u kozmetici.

Golden Rose Metallic 302 & 318 (što Sara kaže za ove proizvode: Stvarčice koje sam nedugo otkrila i postala ovisna o njima...). Sjenila su doslovno GR verzija L'Oreal Infallible sjenila koji su praktički pigment. Izrazito pigmentirana sjenila, puteraste teksture, o blendanju istih da ni ne pričam.

Zatim L'Oreal Infallible sjenilo u nijansi 027 Goldmine, (Sara: Ova sjenila su bila na sniženju i nisam im mogla odoljeti!). Ovo je sada 4. sjenilo u mojoj kolekciji, ne moram pričati mislim da svi znamo koliko su dobra ova sjenila.

Lancome L'Absolu Rouge u nijansi 132 Caprice (Sara: Crveni ruž je klasik, pogotovo kada je glamurozan kao ovaj...) Predivna jarka a opet nježna crvena nijansa koja je pun pogodak za ljeto.

IQ Cosmetics ruž u nijansi 21 Nude (Sara: Najljepši nude ruž koji imam pa sam morala i tebi uzeti...) znate mene, volim nudače, pa tako i ovog.

H&M Make me Blush blusher u nijansi 18 Sweet Rose (Sara: Nisam ništa isprobala od ovog branda, no svi su poludjeli za njim pa ćeš možda i ti.) Lijepa nježna pink nijansa sa shimmerom.

Essence Eyeliner brush (Sara: Apsolutno najdraži kosi kist. Bolji i od Sigme i RT-a). Slažem se sa Sarom, jako dobar kosti kist, koristim ih i za popunjavanje obrva i gel eyeliner.

Look by BIPA Kajal Waterproof in Ultra Violet & Bronze Gold (Sara: Apsolutno najdraže i najbolje olovke, kremaste, vodootporne...savršene!). I tu se slažem sa Sarom, Bronze Gold imam no uskoro ću ju potrošiti tako da je došla kao naručena, a Ultra Violet je jako lijepa ljubičasta nijansa.

Sleek I-Divine Storm paleta sjenila (Sara: Mislim da će ti se ovi proizvodi posebno svidjeti. Hint: Palete ;)). Aaaah. Ako do sada ne znate, ja vam OBOŽAVAM Sleek. Stalno kupujem njihove proizvode i iznimno sam zadovoljna njima. Storm paletu sam uvijek gledala no na stranici me nije privlačila i nisam obraćala posebno pažnju na nju. Ali kada sam ju vidjela uživo oduševila sam se! Paleta je predivna, otkako ju imam ne ispuštam ju, svaki dan ju koristim.

Sleek Blush by 3 in Pink Spirit, hahahaha, koliko sam se samo smijala kada sam otvorila i ugledala ovu paleticu. Zašto sam se smijala vidjet ćete kod Sare. Znamo svi da Sleek ima odlična rumenila, pink overload hehe.

I to je to. Jako sam sretna što je Sara pristala napraviti ovo samnom, nadam se da nam nije posljednje jer je otvaranje paketića bilo nešto najuzbudljivije ikada!

Hvala Saro još jednom! :) :*


Pratite Sarin YT kanal za video u kojem će pred kamerom otvoriti moj paketić! :)

A sada par stvarčica sa kojima sam se počastila....


SLEEK I-DIVINE Oh So Special paleta sjenila | Sleek Blusher Suede & Life's a Peach


MAKEUP REVOLUTION Blush & Contour Palette in Hot Spice 


MAKEUP REVOLUTION Girls On Film paleta sjenila 


GOLDEN ROSE Velvet Matte ruževi u nijansama 26 & 27




*MISSLYN Ultimate Stay Make Up Foundation

Ukoliko ima nešto što bi voljeli da recenziram, slobodno recite! :) 

S čime ste se vi počastili u zadnje vrijeme? Pišite mi. 

*PR uzorak




FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER


You Might Also Like

21 komentari

  1. oke mozda glupo pitanje, ali posto prvi put cujem za to, ne kuzim kak funkcionira....ona kupi neke stvari za tebe, ili ti da svoje stvari koje joj ti kasnije vratis ili ne? ili kak? (pliz nemoj se smijati, fakat me kuzim :P )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, to je krenulo na YouTubeu gdje su se beauty vlogerice dogovorile da će napraviti razmjenu/darivanje (nazovi to kako hoćeš haha), odredi se budžet i vrijeme skupljanja/kupovanja proizvoda (mjesec, dva, tri, koliko god) i u okrivu tog dogovorenog budžeta kupuješ stvari za tu osobu i tako ona isto za tebe i onda si pošaljete pakete i to je to. I tako ona od mene dobije prozivode i ja od nje, a ne znamo što je ona druga kupila, pa bude iznenađenje. Eto nadam se da sam uspjela objasniti :)

      Izbriši
  2. Baš divno, sviđa mi se ovaj swap :-) jedva čekam vidjeti tvoj paketić kod nje :-D

    OdgovoriIzbriši
  3. recenzija rumenila SUEDE,i MUR palete hot spice,što prije :))
    super si dobila poklone :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahahaah :D #sorrybutnotsorry <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ideja za Swap, nisam viđala kod naših blogerki, a volim takve snimke na youtube-u

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, rekoh da nešto malo drugačije napravimo :D

      Izbriši
  6. MISSLYN Ultimate Stay Make Up Foundation me zanimaju jako, njih si dobila pa su zato tolike nijanse ili šminkaš druge pa ti trebaju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ustupljeni su mi na recenziju, to su sve dostupne nijanse :)

      Izbriši
  7. volim i tebe i saru p, najviše me zanima Loreal Infallible sjenilo. makar (sjetila sam se dok ovo pišem) ne kupujem njihove stvari više zbog cijele one priče oko belgijke koja ubija životinje u africi...ajoj...ipak, recenziju mogu pročitati... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Raskinuli su ugovor s njom nakon toga, tako sam barem pročitala na netu...

      Izbriši
  8. Mene jako zanimaju MUR rumenila jer sam oduševljena Hot smoked paletom. Ugl ako ikako možeš ubrzati tu recenziju jer postajem tanka s rumenilima, a čini mi se da ona ima dobre nijanse. Jer ako su imalo postojana, za tu cijenu ih moram imati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će MUR paleta na blogu za koji dan :)

      Izbriši
  9. Pa super ti je odabrala, sad me bas zanima i njen post. :-)
    Kod mene nema bas puno noviteta. Uglavnom sam kupovala odjecu, obucu i sl. i iako sam prvo to mislila pokazati na blogu, odustala sam. Ranije sam ponesto znala i pokazati, znam da je to zanimljivo drugima, ali shvatila sam da mi je to nekako preintimno pa ne zelim vise. :-)
    Mene zanimaju ti Misslyn puderi-nemam nista njihovo sem par lakova i jednog sjaja za usne, pa su mi zanimljivi.
    I Sleek paletica Oh so special, je bas so special :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i ja bih trebala obnoviti garderobu ali meni ti brzo dosadi isprobavanje, pogotovo ako nikako da si nešto nađem hehe.

      Izbriši
  10. Mene zanima kako će ti se svidjeti Life is a peach pošto ga ja škicam već neko vrijeme. Bilježim se za recenziju. ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Mene zanimaju Misslyn puderi,idjela sam ih kod nas na snizenju,a ne znam kakvi su...vrijede li probati? :)

    OdgovoriIzbriši
  12. gdje kupujes golden rose ruzeve? tenkjuuuu :)

    OdgovoriIzbriši