EMPTIES #10

10:33


Helou ladies,

moja vrećica sa potrošenim se opet napunila (prepunila) i evo novog empties posta...počinjem misliti kako ja to malo sve prebrzo trošim #ImaSeMožeSe



Ne znam koliko je prošlo od zadnjeg Empties posta ali znam da nije dugo, a ja sam od onda potrošila doslovno 2 litre gela za tuširanje, ili se ja previše tuširam ili se tuširam u gelovima za tuširanje. Ovo su sve "stari" favoriti mislim da sam svaki gel kupila najmanje 3 puta.


Što je empties post kod mene bez Batiste šampona za suho pranje kose?! Apsolutno ništa. Gliss Oil Nutritive regenerator je okej regenerator, ništa specijalno. Balea Repair + Care regenerator također okej, ovo mi je valjda teća potrošena tubica ovog proizvoda. Schwartzkopf  Essence Ultime Omega Repair šampon za kosu me mirisom podsjeća na Schauma šampone, budući da su i oni pod Schwartzi kapom to nije ništa čudno, šampon je isto okej (sve je samo okej apparently u ovom postu) malo je teži pa ga moram ekstra dobro isprati iz kose. Garnier Fructis Citrus Detox šampon za kosu mi se jako svidio, pogotovo miris, lagan je i zadovoljna sam. Balea More Blonde kura za kosu je pogodite?....okej! Haha....ova jedna vrećica je za moju kosu premalo tako da sam morala dodati Gliss regeneratora tako da u biti ni ne znam radi li što ili ne. Ovu sam kuru kupila da stavim na polovicu kose gdje imam balayage pramenove.


Potrošila sam i još jednu teglu kokosovog ulja...svemoguće ulje, stavljam ga svuda, po tijelu, licu, kosi...u zadnje vrijeme sam s njime skidala i vodootpornu maskaru i skida ju vrlo dobro.


Balea krema za stopala sa ureom je odlična jeftina krema za stopala, stvarno...ja imam problem sa konstantno suhim petama i redovito nakon ribanja peti nanesem debeli sloj ove kreme na stopala i obučem čarape da se krema fino upije. Mixa Balancing Cream krema za lice, službeno objavljujem da obožavam brand Mixa. Proizvodi su im fantastični, od krema za lice, losiona za tijelo, tonika za lice, krema za ruke, ma oduševljena sam, kreme za lice su im odlične stvarno, trenutno nemam Mixa kremu za lice u postavi jer imam neke druge kreme koje želim potrošiti i baš mi fali. Good stuff. Nikel Gel za umivanje je solidan gel za umivanje, ja nemam nekih problema sa licem tako da mi  u biti treba samo nešto što će mi dobro očistiti lice i neće me zatezati lice nenormalno poslije od njega, ovaj gel je sve to radio dobro. Melem, što reći za melem, stajao mi je u kozmetičkoj torbici koju nosim sasobom, koristila sam ga za usne i za random suhe dijelove lica koji bi mi se pojavili odjednom na licu. Labello Sun Protect balzam za usne sa SPF 30 sam konačno potrošila, nije mi se sviđao jer ostavlja bijeli trag na usnama, no usnice nisu izgorile pa ajde, koristila sam ga na kupanju i bih sa biciklom vozila duge rute po suncu.


L'Oreal Gentle Eyes and Lips Makeup Remover je moj HG proizvod za skidanje vodootporne šminke, ne znam koje mi je ovo pakiranje više, 7-8? Svaki puta kada ga kupujem gunđam kako je preko 30 kuna, ja bih da su svi proizvodi koje brzo trošim oko 10-tak kuna hahaha. Stvarno ga brzo trošim, prebrzo. I tu dolazimo do Balea Eye Makeup remover pads koje sam kupila kako bih malo "uštedjela" L'Oreal removera, ali ovaj proizvod je užasan, uopće ne skida vodootpornu šminku i oči su me nenormalno pekle od njih tako da sam na kraju ovo pakiranje potrošila na brisanje swatcheva sa ruke kada bih fotkala za blog.


L'Oreal Caresse ruž u nijansi 501 Nude Ingenue je sheer nude nijansa koja mi stajala u torbi i koju sam koristila kao balzam za usne, okej proizvod, preskup s obzirom na veliki izbor ovakvih proizvoda po dosta nižim cijenama. Catrice Gel Eyeliner Black Jack with Goldie Hawn je totalni flop! Ja obožavam Catrice kao brand i ne mogu dočekati kolovoz da dođu svi oni silni noviteti koje su pripremili ali ovaj gel eyeliner se osušio nakon 2 korištenja, ali potpuno se osušio, skamenilo se. Avon Ideal Flawless Light Foundation je podloga koja mi se nije nešto pretjerano svidjela samo zbog jednog razloga, a to je prekrivanje koje je nula, ali baš slabo prekriva, preslabo. Essie ne znam mu ime lak za nokte bacam jer je promjenio boju, imam ga 2-3 godine? Dugo stvarno...mislim da ga više nema u ponudi. Bruno Bannani Magic Woman parfem kojem sam izgubila čep...trenutno imam 7 parfema i 4 imaju čep...jednostavo ih nenormalno gubim, i to u sobi, ali se nikada ne pojave, čak ni kada radim generalku i dižem i mičem sav namještaj, to kradu ista stvorenja koja kraju i ukosnice i gumce za kosu. Da se vratim na parfem, fini slatki parfem za kojeg sam morala biti raspoložena, ja inače nisam baš ljubitelj slatkih parfema ali ovaj mi je nekada baš odgovarao plus ovo je prva stvar koju mi je moj dragi kupio pa je zato trajao 2 godine #SentimentalnaVrijednost. Catrice Light - Reflecting korekotr 010 Ivory je proizvod kojeg jako volim i trošim ih nemilice. Ako me čitate znate da je ovaj proizvod skoro uvijek navedem u popisu proizvoda u mojim FOTD postovima.

Do idućeg posta...



FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

21 komentari

  1. I tebi se sasušio ovaj Catriceov eyeliner.... meni je vrlo brzo nakon što sam ga kupila ispao i razbio se, pa sam ostatak koji se uspio spasiti stavila u drugu posudicu i vrlo brzo nakon toga mi se osušio... mislila sam da je to zbog moje nezgode i nove posudice, ali izgleda da bi ista stvar bila i da mi nije ispao :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi smo dobili neke specijalne primjerke, eto neki kažu da im je isti kao i dan kada su ga kupili...no ja se ne bunim nešto previše, draži mi je njihov obični crni koji se vraća u prodaju i nadam se da ga nisu pokvarili :)

      Izbriši
  2. Gdje se moze kupiti ovo kokosovo ulje i koja je cijena? Hvala! Pozdrav, R

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga kupujem u Bio&Bio trgovini, ovo košta oko 30-tak kuna :)

      Izbriši
  3. I mene zanima kokosovo ulje-nigdje ga ne mogu naći :(
    Imamo dosta zajedničkih potrošenih proizvoda! Obožavam Palmolive tuširalice i Citrus Detox šampon :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga kupujem u Bio&Bio trgovini, ako nemaš trgovinu u blizini imaju i web shop :)

      Izbriši
  4. I meni se osušio taj gel eyeliner od Catrice-a, a jednom sam ga samo koristila (mislim da ga više nema u ponudi) ali ima lijeka za osušene gel eyelinere, tako da se ne moraju bacat :)
    A sličan Essie lak sam kupila u DM-u u Portanovi na sniženju, pa kad sam došla na blagajnu je bio još dodatno snižen, pa sad imam čak 2 u kolekciji (kupljena isti dan) :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je taj catrice gel eyeliner savršen, imam ga ni ne znam više koliko dugo i isti je kao kad sam ga kupila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni je takav onaj obični crni, isti danas kao i onaj dan kada sam ga kupika (a kupila sam ga davnooo) :)

      Izbriši
  6. Bruno Bannani Magic Woman parfem mi je bio najdraži parfem koji sam ikada koristila, još uvijek žalim što sam ga potrošila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam ovaj Labello i ne znam šta ću s njim, baš ostavlja odvratan bijeli trag na usnama, a kupila ga baš zbog mora i sunca, mislim da će kod mene u kantu i prije trošenja, a mrzim to da radim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da baš je grozan, ja sam uspjela s time da mi se pola istopio pa je to pomoglo hehe ;)

      Izbriši
  8. Isti problem imam (valjda se previše tuširamo :D) prebrzo trošim gelove za tuširanje, na 20 dana 2 stučem, ne znam kako :( Super mi je ova krema za stopala, imam je, koliko sam čula da više neće biti ovog Light reflecting korektora, a doći će ponovo gel eyeliner

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, vraćaju gel eyeliner (hvala bogu, ja sam jako zadovoljna sa svojim), ne ukidaju korektor nego neke nijanse mijenjanju sa novima :)

      Izbriši
    2. Odlično, iako mi ne treba gel eyeliner jer sam se opskrbila svim drogerijskim koje sam mogla naći (između ostalog i Catrice i Essence dok nisu delistirani), ali čisto da mi ne bude žao nabaviću još jedan :D

      Izbriši
  9. moram nabaviti taj catrice light reflecting korektor ;D

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  10. Gdje kupuješ kokosovo ulje?ne mogu ga naći već neko vrijeme -.-

    OdgovoriIzbriši
  11. I like your blogs very much, I always do. And I am so excited to share this experience with your readers. I just recently tried Best Online Perfume for Men from Perfumora.com and it was out of this world but this one that you mentioned is next on my list.

    OdgovoriIzbriši