Top Budget Buys #3

11:27



Pozdrav dame,

prvo da kažem, znam, znam...nije bilo postova cijeli prošli tjedan, bila sam super zaposlena i nisam imala vremena sjesti i složiti post kako treba pa bolje onda ništa ako neće biti kako treba :). Kao što znate u subotu je bio BEAUTY BLOG DAY 2014 na kojem sam i ja prisustvovala taj dan je toliko bio naporan za mene, kasnila sam na event zbog vlaka, dok sam došla već sam bila poprilično umorna ali bilo je super :). Biti će i moj osvrt na cijeli događaj samo da se dokopam fotkica jer sam ja svoj fotić zaboravila ponijeti (tako je to kada je buđenje u 4h ujutro i šminkanje hehe). Iako nisam bila aktivna na blogu, na Facebooku sam uvijek aktivna, tako da ako želite dozu mene svaki dan, lajkajte page i neću vam faliti hehehe.

No da se vratim na temu posta, imam zas novi Top Budget Buys post jer jaako volite ovu seriju postova, a volim ju i ja bome, jeftino i dobro? Bring it on! :)



Imam Nuxe, Caudalie, La Roche-Posay, Avene, Vichy, Melem, Burt's Bees, Blistex balzame, i oni su dobri (neki više, neki malo manje hehe) ali se uvijek vratim Carmex balzamu za usne. Ovo mi je treća teglica i drugi stick. Ne razumijem se u sastojke pa vam ne mogu stručno reći što je u ovom balzamu, mogu vam samo reći da hidratizira i njeguje savršeno. 20-tak kuna u Mulleru. 



Ovaj primer je čudo! Trebao je biti u Kupljeno, zaboravljeno seriji postova jer stvarno je nepravedno postao zaboravljen proizvod u mojoj kolekciji. Jedini razlog zašto sam prestala koristiti ovaj primer za oči je taj da je on proziran a budući da ja na svakodnevnoj casual bazi ne nosim sjenila htjela sam ubiti dvije muhe jednim udarcem i prebacila se na AVON bazu za sjenilo koje je boje kože. Ali ovu sam bazu izvukla kada sam se u 4 ujutro šminkala za Beauty Blog Bay i sjenilo je izgledalo identično u 5 popodne kao i u 4 ujutro. I tako sam sama sebi rekla, a jesi luda! Hehe. Treba vam mrvica proizvoda i ova tubica će vam trajati DUGO! Cijena mu je 51 kuna.



EVELINE Art Scenic 2u1 Covering and Illuminating  korektor je bio impulzivna kupovina nakon stresnog i napornog dana i trebala mi je retail terapy haha. Ušla sam u KOZMO i nisam bila baš pri nekom novcu ali sam bila odlučna da ne izlazim iz drogerije praznih ruku, i tako sam izašla sa ovim korektorom. Moje mišljenje je da nije za osobe koje se bore sa suhoćom kože jer laaagano isušuje područje ispod očiju. Ali jako lijepo prekrije i osvijetli i tekstura mu je malo gušća. Cijena mu je oko 25 kuna.



ESSENCE XXXL Longlasting Lipgloss 3 Verry Berry - iako je ime nijanse promašeno 100000% posto ovaj proizvod je meni odličan, ovo sjajilo je novitet u Essence ponudi, dio je proljetnih noviteta, mislim da je jedina nijansa koja nema nikakvog shimmera u sebi nego je totalno kremasto. Malo je ljepljivo no probala sam ja i dosta ljepljivija sjajila od ovog, preko ruževa sličnih nijansi kao ovo sjajilo je super, super. A boja je totalno ja :) Cijena ovih sjajila je 21 kuna.
ESSENCE I Love Extreme Crazy Volume Mascara - dugo nisam probala ovako dobru maskaru za 25 kuna. Ima gumenu četkicu što meni jako odgovara, takve mi maskare uvijek bolje odgovaraju, na mome licu trepavice nisu baš uočljive nešto posebno jer imam tamnu kosu i tamne obrve i nekako se trepke u svemu tome izgube. Ali sa ovom maskarom dođu do izražaja, lijepo mi razdvoji trepke i da im volumena. Uvijek obrišem malo četkicu prije nanošenja jer malo izađe previše proizvoda na četkici, ovo je inače dobar mali trik ukoliko imate osjećaj da vam neka maskara brzo slijepi trepke, probajte obrisati malo proizvoda sa papirnatim rupčićem jer nekada izađe previše proizvoda na četkici i zato se trepke brzo slijepe.

I to je to za ovaj Top Budget Buy post! Nadam se da vam se post svidio! :)

Recite mi, jeste li vi nedavno otkrili neke jeftine a dobre proizvode? Pišite mi u komentarima :) 




FACEBOOK    •••  INSTAGRAM      •••    BLOGLOVIN     •••   TWITTER

You Might Also Like

25 komentari

  1. Vidjela sam te maske u kozmu,,,,definitivno kupujem ako su tako dobre

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni stvarno jesu, a i koliko vidim i ostalima su :)

      Izbriši
  2. i love this avon sprey :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je bas zao da sam dobila alergiju na te maske :/ tj. na jednu iz linije. Mozda bi mi ova s limunom bolje odgovarala, ali sad me strah probati. Fora su mi ovakvi postovi, uvijek si nadjem nesto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj baš šteta :/
      Drago mi je da ti se sviđaju postovi :)

      Izbriši
  4. koju freeman masku bi preporucila za suhu kozu? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moožda ona plava sa šljoljkama na pakiranju ( ne mogu se sjetiti kako se točno zove haha) :)

      Izbriši
  5. Super post. Palo mi je par stvarčica u oko. Hvala na preporuci :)

    OdgovoriIzbriši
  6. sto se tice eveline korektora , mislim da se za tako nisku cijenu ne moze naci nista bolje, pristojno prekrije, i mene ne isusuje (iako jos uvijek nisam pronasla nista dovoljno dobro za hidratizaciju okoloocnog podrucja)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imama Eveline korektor i Mixa kremu i jako ih volim. :)
    Cermex balzam me jakoo zanima i isprobat ću ga što prije.
    Martina

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni je super Kozmov balzam za usne s medom i propolisom, proizvodi ga Olival, a čini mi se da sam ga platila nekih 15 kuna. Usne su mi k'o nove nakon nanošenja. :) Vidim da je DIY planer gotov, jeeeeej.. Može post o izradi? Ili još fotki? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam više što pokazati, to je u suštini to, jedino mogu svaki mjesec fotkat, ali razlika je jedino u bojama.
      Posta o izradi nažalost neće biti jer nisam fotkala dok sam radila a ovako bih morala krenuti raditi još jedan, a za to nemam snage hahah. :/

      Izbriši
    2. Hvala ti na odgovoru. Ma ja volim zavirivati u tuđe DIY planere pa rekoh, možda si fotkala izradu.. :) Nadam se da će planer služiti svrsi.. Želim ti ugodno planiranje! :)

      Izbriši
  9. Pa ja sada moram da probam Freeman! Ne znam kako još uvek nisam. -,- Posle ovakve hvale, mislim da će limunčić biti prvenac. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uhh, nadam se da će ti se svidjeti kao i meni :) Ako ne i više ;)

      Izbriši
  10. Freeman Clay Mask Mint&Lemon maska za lice obavezno moram ići uzeti u ovoj većoj verziji od 150 ml jer mi je savršena maska :)

    OdgovoriIzbriši
  11. super post, još još! :D :D

    meni je za oko zapela Mixa krema, baš me jako zanima jer sam upravo u potrazi za dobrim proizvodima za njegu kože, jer mi je na izdahu sve što trenutno koristim, a nikako naći baš pravu stvar za moju kožu (možda jer tražim i prihvatljivu cijenu), ali ovo stvarno zvuči super. Znaš li možda kako se kreću cijene ostalih Mixa proizvoda?
    bila sam im na stranici, vidim da se u Bipi prodaju, morat ću skoknut što prije! :D

    i naravno - Freeman maske! imaju li ih u manjim pakiranjima, tj onako u vrećicama, samo da probam? baš me zanima, trenutno imam još nekih Baleinih za potrošiti, ali onda bih svakako isprobala Freemana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da im je najskuplja stvar oko 70-80 kuna :)
      Imaju Freeman maske u vrećicama :)

      Izbriši
  12. Ajme, apsolutno potpisujem tisuću puta za Freeman maske, ova sa limunom je dušu dala za moju kožu! Lijepo hladi, zategne, a ne isuši, a pore postaju nevidljive :)
    Cermex sam pikirala već dulje vrijeme, imam užasno zahtjevne, suhe usne i do sada mi je jedino Alverde sa vanilijom i mandarinom pomagao (začudo!). No, ovaj je sljedeći!

    Divan post, divna ti!

    OdgovoriIzbriši